Πανικός στη Χαλκίδα: Ομάδα νεαρών εισέβαλε σε ξενοδοχείο και το έκανε “γυαλιά καρφιά”

Επεισόδιο βανδαλισμού σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής σε ξενοδοχειακή μονάδα στην Χαλκίδα...

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Επεισόδιο βανδαλισμού σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής σε ξενοδοχειακή μονάδα στην Χαλκίδα.

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Κυριακής, στην περιοχή του Αγίου Μηνά, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviathema.gr ομάδα νεαρών ατόμων, τουλάχιστον 20 – 30 εθεάθησαν να εισβάλουν σε κλειστό ξενοδοχείο.

Οι νεαροί μπήκαν μέσα με σκοπό να προκαλέσουν ζημιές, όπως και έγινε, ενώ ο θόρυβος από τις φθορές “χάλασε τον κόσμο”.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έσπευσαν στο σημείο, όπου διαπίστωσαν τις φθορές εντός της μονάδας, όμως οι νεαροί είχαν ήδη αποχωρήσει.

Σε περιπολίες στην γύρω περιοχή λίγο αργότερα η Άμεση Δράση εντόπισε κάποια άτομα ύποπτα για το συμβάν όπου και τα συνέλαβαν ενώ οδηγήθηκαν στη Αστυνομική Διεύθυνση.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.