Πριν από λίγα 24ωρα έγινε γνωστό ότι ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα θα επισκεφθούν τη χώρα μας προκειμένου να παραβρεθούν στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, όπως ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Ο επίσημος λογαρισμός του ζευγαριού στο instagram έκανε μια ανάρτηση σχετικά με την επικείμενη επίσκεψη τους δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το προηγούμενο ταξίδι του στην Ελλάδα τον Μάιο του 2018.
Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας και η Δούκισσα της Κορνουάλης θα παρευρεθούν στους εορτασμούς της Δισεκατονταετούς Ημέρας Ανεξαρτησίας στην Αθήνα, από τις 24 έως τις 25 Μαρτίου 2021. Η επίσκεψη είναι κατόπιν αιτήματος της βρετανικής κυβέρνησης και έπειτα από πρόσκληση του Πρωθυπουργού της Ελλάδας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη. Το βασιλικό ζεύγος θα παρευρεθεί σε μια δεξίωση στην Εθνική Πινακοθήκη της Ελλάδας που άνοιξε πρόσφατα και θα καταθέσει στεφάνι στον τάφο του Άγνωστου Στρατιώτη στην πλατεία Συντάγματος, ενώ θα παρακολουθήσει την παραδοσιακή στρατιωτική παρέλαση. Φωτογραφία: Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας και η Δούκισσα της Κορνουάλης επισκέφτηκαν τελευταία φορά την Ελλάδα τον Μάιο του 2018″ αναφέρει η λεζάντα.
View this post on Instagram
Η ανακοίνωση από το γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού:
«Ο πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος και η δούκισσα της Κορνουάλης θα επισκεφθούν την Αθήνα στις 24 και 25 Μαρτίου, έπειτα από πρόσκληση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, για να παραβρεθούν στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση».
σχολίασε κι εσύΑκολουθήστε το Enikos στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςΔείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο enikos.grΕιδήσειςΡοή Ειδήσεων58 λεπτά πρινΤρόμος στη Φωκίδα: Λύκος επιτέθηκε σε γυναίκα – «Πάλευα 10 λεπτά μαζί του, είχε ανοιχτό το στόμα, μούγκριζε και έβγαζε σάλια»
10 λεπτά πρινΜία «χρυσή» εποχή αρχίζει για 5 ζώδια από τον Ιούνιο του 2026 – «Όλα αρχίζουν να βρίσκουν τον δρόμο τους»
12 λεπτά πρινΤο μήνυμα Τασούλα και Δένδια για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τις απειλές της Τουρκίας: «Είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα»
ENIKOS NETWORK
![]()
![]()
Απώλεια βάρους: Η διατροφή που αδυνατίζει και προστατεύει από παθήσεις στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη
![]()
Νοροϊός στο «Αττικόν»: Εφαρμογή ενισχυμένων μέτρων πρόληψης