GNTM: Ο Αιμιλιάνο παραδέχτηκε ότι έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα – Η εξομολόγηση για την Μαριαγάπη -ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αιμιλιάνο όταν αναφέρθηκε στον έρωτά του για τη Μαριαγάπη...

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ο Γιώργος Καράβας επισκέφτηκε στο σπίτι του GNTM και παρέσυρε την τελική πεντάδα σε εξομολογήσεις. Ο coach ζήτησε από τους παίκτες να θυμηθούν τις καλύτερες στιγμές τους στο παιχνίδι, τις πιο αστείες αλλά και τις αποχωρήσεις που τους στοίχισαν συναισθηματικά. Ο παίκτης που έκανε την πιο προσωπική εξομολόγηση ήταν ο Αιμιλιάνο όταν αναφέρθηκε στον έρωτά του για τη Μαριαγάπη.

«Σαν άντρας προς άντρας… ερωτεύτηκες με την Μαριάγαπη;», τον ρώτησε ο Γιώργος Καράβας, με το μοντέλο να απαντάει ξεκάθαρα: «Το αν έχω ερωτευτεί μαζί της ή όχι είναι μια μεγάλη λέξη, κάτι το οποίο θέλω να το δω κι έξω, να το τεστάρω έξω γιατί θα είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα, αλλά μπορώ να πω ότι εν μέρει ναι».

«Μπράβο σου επειδή είσαι ειλικρινής πάνω από όλα, γιατί είναι ωραίο, είναι μεγάλο συναίσθημα αυτό που λες», του σχολίασε ο coach, με τον παίκτη να συμπληρώνει ότι θα ήταν ωραία να είναι κι εκείνη στο σπίτι να πάρουν τα δωράκια τους και να στολίσουν μαζί το δέντρο, ωστόσο είναι κάτι που θα κάνουν εκτός.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.