Ο Χαρδαλιάς πήγε Σεφερλή να δει… Χαρδαλιά – ΒΙΝΤΕΟ

Την παράσταση του Μάρκου Σεφερλή «Dettolμη και γοητεία» παρακολούθησε το βράδυ της Τρίτης ο Νίκος Χαρδαλιάς...

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Την παράσταση του Μάρκου Σεφερλή «Dettolμη και γοητεία» παρακολούθησε το βράδυ της Τρίτης ο Νίκος Χαρδαλιάς. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων βρέθηκε στο Δελφινάριο και απόλαυσε την παράσταση μαζί με τη σύζυγό του και τις δυο κόρες τους.

Ο Μάρκος Σεφερλής κατά τη διάρκεια της σκηνής που μιμείται τον υφυπουργό στην παράσταση δεν άφησε τον Νίκο Χαρδαλιά σε «χλωρό κλαρί». Μάλιστα άνοιξε διάλογο από την σκηνή και με τις κόρες του.

«Το χιούμορ το χρειαζόμαστε στη ζωή μας… Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που οικογενειακώς βρισκόμαστε εδώ», είπε σχετικά με την παρουσία του στο Δελφινάριο ο υφυπουργός. «Εάν δεν δεχόμουν τη σάτιρα δεν θα ήμουν ούτε εδώ ούτε πουθενά αλλού. Το χιούμορ είναι πηγή έμπνευσης», σημείωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Δείτε το βίντεο

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.