Απάντηση Καραμανλή σε Τσίπρα για το Μετρό Θεσσαλονίκης: “Βρείτε την πολιτική απάτη” – ΦΩΤΟ

Ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών απάντησε με μία φωτογραφία στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Με μία φωτογραφία αποφάσισε να απαντήσει ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Κώστας Καραμανλής, στον Αλέξη Τσίπρα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης, χαρακτήρισε το Μετρό της Θεσσαλονίκης ως “τη μεγαλύτερη απάτη” της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, κοινοποίησε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα. Στη φωτογραφία είναι κολάζ και στη μία μεριά είναι ένα στιγμιότυπο από τα εγκαίνια του Μετρό το 2018 επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και στην άλλη μεριά ένα στιγμιότυπο από το εργοτάξιο του ίδιου έργου το 2020 επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας.

«Η μια Κυβέρνηση εγκαινίασε μουσαμάδες. Η άλλη κάνει έργα που εξασφαλίζουν και μετρό και αρχαία. Βρείτε την πολιτική απάτη», έγραψε στη λεζάντα ο κ. Καραμανλής.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.