Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη μία νεαρή νοσοκόμα στη Βρετανία, όταν ένας ηλικιωμένος που έπασχε από κορονοϊό συγκρούστηκε με το αυτοκίνητό της.
Όπως έγινε γνωστό η 24χρονη νοσοκόμα επέστρεφε σπίτι έπειτα από 12ωρη βάρδια στου Γουίγκαν όταν ο 78χρονος με το αυτοκίνητό του έπεσε πάνω της. Ο συνταξιούχος ενημέρωσε την κοπέλα ότι είχε βγει για να πάει να πάρει φαγητό ενώ βρισκόταν σε αυτοαπομόνωση για 10 ημέρες καθώς είχε συμπτώματα κορονοϊού. Η 24χρονη κάλεσε ασθενοφόρο και συνόδευσε τον άνδρα, που της αποκάλυψε ότι είχε μέρες να φάει, στο νοσοκομείο. Έμεινε κοντά του μέχρι που της είπαν ότι δεν υπήρχε τίποτα περισσότερο να προσφέρει. Ο 78χρονος κατέληξε, όπως έμαθε αργότερα.
Επιχειρηματίες και διάσημοι εξήραν τη νοσοκόμα για την προσφορά της. Όταν η κοπέλα εμφανίστηκε στο BBC Breakfast, έμπορος αυτοκινήτων της προσέφερε νέο αυτοκίνητο μετά το τροχαίο, καθώς το δικό της διαλύθηκε στο τροχαίο.
Τσιάρας προς αγρότες: Τα μπλόκα και τα πείσματα δεν ωφελούν – Οι λύσεις περνούν μέσα από τον διάλογο
Μία νέα «χρυσή» περίοδος αρχίζει για 3 ζώδια από σήμερα – «Μία αναπάντεχη ευκαιρία οδηγεί στην επιτυχία»
ENIKOS NETWORK
Η αποχή από την αναπαραγωγή παρατείνει τη ζωή στα ζώα, σύμφωνα με μελέτη – Τι ισχύει για τους ανθρώπους;