Κορονοϊός – Οικονόμου στον Realfm 97,8: Διαπιστώθηκαν 122 παραβάσεις και έχουν γίνει 127 συλλήψεις

“Οι οδηγίες που έχουν δοθεί προς τις αστυνομικές Αρχές είναι να εφαρμόζεται η νομοθεσία με αυστηρότητα, να συλλαμβάνονται οι παραβάτες και να παραπέμπονται στις δικαστικές Αρχές με την αυτόφωρη διαδικασία. Οι ποινές που προβλέπονται είναι ιδιαίτερα αυστηρές, ξεκινούν από ποινή φυλάκισης τουλάχιστον τριών ετών και σε ορισμένες περιπτώσεις εφόσον υπάρξει θάνατος ατόμων προβλέπεται μέχρι και ισόβια κάθειρξη”, είπε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, αναφερόμενος σε όσους παρανομούν και δεν τηρούν τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

“Από τους ελέγχους τους οποίους έχουμε διενεργήσει από την Πέμπτη έχουμε διαπιστώσει 122 παραβάσεις, έχουν συλληφθεί 127 άτομα. Το Σάββατο είχαμε 86 παραβάσεις και 90 συλλήψεις, την Κυριακή είχαμε 31 παραβάσεις με 31 συλλήψεις”, σημείωσε ο κ. Οικονόμου και πρόσθεσε:

“Πρέπει όλοι να συμμορφωνόμαστε με θρησκευτική ευλάβεια στις υποδείξεις της αρμόδιας επιστημονικής επιτροπής και των οδηγιών του υπουργείου Υγείας”.Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ