Στη δραματική αύξηση της ανεργίας, αλλά και στην άνοδο της Χρυσής Αυγής αναφέρεται σε άρθρο της η εφημερίδα Le monde.Το κείμενο καταγράφει την πρόσφατη δημοσκόπηση που φέρνει τρίτο κόμμα τη Χρυσή Αυγή:«Η Χρυσή Αυγή, το κόμμα που θέλει να διώξει τους ξένους από την Ελλάδα, με 10,5% στις δημοσκοπήσεις (αύξηση 4% από τις εκλογές) γίνεται πλέον το τρίτο κόμμα της Βουλής και προηγείται του ΠΑΣΟΚ που ήταν άλλοτε κυρίαρχο» αναφέρει το δημοσίευμα το οποίο επισημαίνει και την δημοσκοπική πτώση της ΔΗΜΑΡ στο 4,5%. «ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ συμμετέχουν στον κυβερνητικό συνασπισμό», αναφέρει το δημοσίευμα.Ταυτόχρονα, ο αρθρογράφος επισημαίνει και την αλματώδη αύξηση της ανεργίας στο 24,4%. «Πάνω από ένας στους δύο νέους είναι άνεργος, πάνω από τους μισούς νέους χωρίς πτυχίο αναζητούν εργασία» αναφέρει η εφημερίδα. 
Θέμα στη “Le Monde” η Χρυσή Αυγή
σχολίασε κι εσύ
Ακολουθήστε το enikos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο enikos.gr
Ειδήσεις
Ροή Ειδήσεων
1 ώρα πριν
Τραμπ για Ιράν: «Δεν θα ήθελα πόλεμο, αλλά…»
29 λεπτά πριν
Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για τον θάνατο 67χρονης επιβάτιδας: «Έχει ήδη ξεκινήσει η διερεύνηση του τραγικού περιστατικού»
4 ώρες πριν
Λέρος: Βίντεο-ντοκουμέντο με τον πατέρα να χτυπά τον γιο του μέσα στο συνεργείο – Σε σοκ η μητέρα
7 λεπτά πριν
Ελλάδα – Μαυροβούνιο 65-67: Πρώτη ήττα για την Εθνική στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2027
14 λεπτά πριν
Αθανασία Τσουμελέκα: «Είχα κλειστεί πάρα πολύ με τον πρωταθλητισμό – Από την πολλή κούραση δεν διάβαζα, είχα ξεχάσει να μιλάω»
21 λεπτά πριν
Αριθμολογία: Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί 3 συγκεκριμένες ημερομηνίες, διαθέτουν σπάνιο συναισθηματικό βάθος
ENIKOS NETWORK
Οι 8 φράσεις που χρησιμοποιούν όσοι έχουν class