Σάλο προκάλεσε ο γιος της “σκιώδους” υπουργού Εσωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας Νταϊάν Άμποτ, Τζέιμς Άμποτ Τόμπσον 28 ετών, κατηγορούμενος για επίθεση σε αστυνομικούς σε περιστατικό που σημειώθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών.
Ο νεαρός άνδρας συνελήφθη την Παρασκευή όταν αστυνομικοί εκλήθησαν στο υπουργείο στο Ουεστμίνστερ, όπου εργαζόταν στο παρελθόν. Ακολούθως του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επίθεση επειδή δάγκωσε ένα μέλος του πληρώματος ασθενοφόρου και έναν αξιωματικό.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, ο Άμποτ-Τόμπσον κατηγορείται ότι έφτυσε και γρονθοκόπησε έναν αξιωματικό ενώ δάγκωσε τον αντίχειρα ενός άλλου. Δόθηκε εγγύηση και αναμένεται να επανεμφανιστεί στο δικαστήριο τον Φεβρουάριο. Ως τότε βέβαια η μητέρα του, μετά τη διεξαγωγή των γενικών εκλογών, μπορεί να έχει διοριστεί υπουργός Εσωτερικών αν οι Εργατικοί καταλάβουν την εξουσία. Τότε θα είναι και επικεφαλής των δυνάμεων ασφαλείας, όπως και του Αστυνομικού Σώματος.
LIVE – Άρχισε ξανά η δίκη για τα Τέμπη υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας – Όλες οι εξελίξεις
ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεύτερη δικογραφία από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – Ζητείται άρση ασυλίας για 11 βουλευτές
Κακοκαιρία «Erminio»: Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ – Κόκκινη προειδοποίηση για τις επόμενες ώρες
ENIKOS NETWORK
Μειώστε τον κίνδυνο για έμφραγμα και εγκεφαλικό κατά 57% – Αρκούν τρεις μικρές αλλαγές