Ένταση και επεισόδια σε συγκέντρωση κατά των πλειστηριασμών – Ο Λαφαζάνης ανέβηκε με σκάλα πάνω σε κλούβα – ΒΙΝΤΕΟ

Ημέρα πλειστηριασμών σήμερα Τετάρτη και μέλη του «Κινήματος δεν πληρώνω» και της ΛΑΕ συγκεντρώθηκαν έξω από συμβολαιογραφείο στο κέντρο της Αθήνας.

Μάλιστα ο Επικεφαλής της ΛΑΕ χρησιμοποίησε μια…σκάλα για να ανέβει πάνω στην κλούβα των ΜΑΤ. Παράλληλα κατήγγειλε ότι την ώρα που έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους οι αστυνομικοί των ΜΑΤ ήρθαν σε συνεννόηση με καταστηματάρχη της περιοχής να βάλει στη διαπασών τραγούδια του Νότη Σφακιανάκη ώστε να καλύψουν την φωνή του.

Τι λέει ο συμβολαιογραφικός σύλλογος

Ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου σε ανακοίνωσή του, αφού κάνει λόγο για παραπληροφόρηση εκ μέρους των συλλογικοτήτων σχετικά με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που διεξάγονται, σημειώνει ότι ο σημερινός πλειστηριασμός που αφορά ισόγειο κατάστημα στη Λάρισα προκύπτει από λογιστικό υπόλοιπο επιχειρηματικού δανείου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον Σύλλογο, ο πλειστηριασμός αυτός είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί σήμερα, Τετάρτη, σε συμβολαιογραφείο στην περιοχή της οδού Πανεπιστημίου των Αθηνών και αφορά οφειλή 469.000 ευρώ που προκύπτει από λογιστικό υπόλοιπο επιχειρηματικού δανείου, το οποίο καλύπτει το συγκεκριμένο ακίνητο.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ