Σε κλοιό χιονιά το Νταβός – “Σπάει ταμεία” ο δημοσιογράφος του CNN που έφτιαξε το δικό του…ιγκλού – ΒΙΝΤΕΟ

Τη στιγμή που όλα τα βλέμματα έχουν στραφεί στο Νταβός, όπου διεξάγεται το 48ο Παγκόσμιο Οικονομικού Φόρουμ, για τη συνάντηση Τσίπρα-Ζάεφ, το ελβετικό θέρετρο έχει θαφτεί στο χιόνι.

Η φετινή διοργάνωση αποτελεί την πιο χιονισμένη συνάντηση στην 48χρονη ιστορία του θεσμού, δεδομένου ότι το χιόνι ύψους 1,75 μέτρα ήταν το υψηλότερο επίπεδο για τα μέσα Ιανουαρίου και το δεύτερο υψηλότερο από το μετεωρολογικό ρεκόρ το 1931.

Η συγκέντρωση του χιονιού σε αυτό τον βαθμό έχει προκαλέσει προβλήματα και καθυστερήσεις στις μετακινήσεις των συμμετεχόντων, που καταφθάνουν στο Νταβός ακόμη και με τη συνδρομή ελικοπτέρων, δεδομένου ότι τα κυκλοφοριακά προβλήματα προς το ελβετικό θέρετρο είναι πολύ σοβαρά με αποτέλεσμα πολύωρες καθυστερήσεις.

Σύμφωνα με την Die Welt, παρατηρήθηκαν και προσωρινές διακοπές στη σιδηροδρομική γραμμή προς το Νταβός λόγω του κινδύνου των χιονοστιβάδων, αρκετές από τις οποίες χρειάστηκε να ενεργοποιηθούν από εκρήξεις για να αποφευχθούν ανεπιθύμητες πτώσεις.

Την ίδια στιγμή δημοσιογράφος του CNN έκτισε το δικό του ιγκλού στο χιονισμένο Νταβός παρομοιάζοντας τους τεράστιους παγόλιθους με τα προβλήματα του πλανήτη.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ