Φρίκη – Απήγαγε 16χρονη και την κρατούσε ως σκλάβα του σεξ – ΦΩΤΟ

Δεμένη με αλυσίδα πέντε μέτρων, που ήταν ασφαλισμένη με πέντε λουκέτα, βρέθηκε 16χρονη σε αυτοσχέδιο μπουντρούμι που είχε φτιάξει ο απαγωγέας της στο σπίτι του, στην επαρχία Χουνάν της Κίνας.

Η 16χρονη ήταν δεμένη από τον λαιμό στον τοίχο, επί 24 μέρες, κάτω από το δωμάτιο του 50χρονου, ο οποίος την χρησιμοποιούσε ως σκλάβα του σεξ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας που είχε μείνει χωρίς ταίρι για πολύ καιρό είχε σκάψει αυτό το μπουντρούμι πριν από τρία χρόνια, όταν κατασκευάστηκε το σπίτι του.

Η αστυνομία που έδωσε στη δημοσιότητα και τις φωτογραφίες του χώρου μαρτυρίου της κοπέλας, περιέγραψε τον οδηγό ταξί ως ένα άνθρωπο με “διεστραμμένα κίνητρα”. Ο δράστης εμφανίστηκε στις 13 Φεβρουαρίου ως οδηγός ταξί στο θύμα του και κατάφερε να του πάρει το τηλέφωνο ώστε να μην μπορεί να ειδοποιήσει κάποιον για βοήθεια. Όταν η 16χρονη προσπάθησε να πηδήξει έξω από το όχημα, της έδωσε τα χέρια με κορδόνια παπουτσιών και έκλεισε το στόμα της με κολλητική ταινία και τη μετέφερε στο σπίτι του.

Η οικογένεια της ανησύχησε που η κοπέλα δεν επέστρεψε στο σπίτι και ειδοποίησε την αστυνομία που κατάφερε να τη βρει τρεις εβδομάδες μετά, διάστημα κατά το οποίο είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά κατ’ επανάληψιν.

Από την έρευνα που έγινε στο σπίτι του προέκυψε ότι ο δράστης είχε προμελετήσει την απαγωγή.

Πηγή πληροφοριών: Espresso, Daily Mail

Πηγή ΦΩΤΟ: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ