“Πληρωμένη” απάντηση του Αντετοκούνμπο στον Χάρντεν για το βραβείο του MVP

Ο Τζέιμς Χάρντεν δεν έχει χωνέψει ότι δεν πήρε εκείνος το βραβείο του MVP και σε κάθε ευκαιρία φροντίζει να το δείχνει τονίζοντας πως εκείνος το άξιζε και όχι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο «Greek Freak» δεν απαντούσε όλο αυτόν τον καιρό αλλά τελικά το έκανε απαντώντας παράλληλα και στην αμφισβήτηση που έχει δεχτεί από τον πρώτο καιρό που πήγε στο NBA τονίζοντας πως όσο λένε για εκείνον… διάφορα, τόσο καλύτερος γίνεται.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτή είναι η άποψη των ανθρώπων των Ρόκετς. Είναι ο παίκτης τους και πρέπει να τον στηρίξουν. Εγώ δεν πρόκειται να πω ποτέ πως είμαι καλύτερος από τον Τζέιμς. Όμως το βραβείο του MVP είναι στο δικό μου σπίτι. Όταν ήμουν ρούκι έλεγαν αν μπορώ να σταθώ στο ΝΒΑ ή θα πάω στην G League. Μετά είδαν ότι μπορώ να σταθώ, αλλά έλεγαν αν μπορώ να γίνω All Star χωρίς να έχω παιχνίδι από μακριά. Πάντα κάτι έλεγαν. Όπως αν μπορώ να ηγηθώ μιας ομάδας. Μπορείς να αφήσεις αυτά να σε επηρεάσουν ή να συνεχίσεις την πορεία σου. Ο κόσμος δεν ξέρει ότι όταν λένε διάφορα για μένα, τότε είμαι στα καλύτερά μου».

Για το περσινό πρωτάθλημα: «Ίσως να μην ήμουν έτοιμος. Ίσως το παιχνίδι μου να μην ήταν έτοιμο, αλλά… εντάξει. Αρκεί να μαθαίνεις από αυτό. Δεν θέλω να λέω δικαιολογίες. Χάσαμε τέσσερα ματς στη σειρά από τους Ράπτορς. Ήμουν σκασμένος, τους είχαμε σχεδόν στο 3-0 και στο μυαλό μου ήμασταν κοντά στους τελικούς. Όμως δεν έγινε. Όταν είσαι μπροστά με 2-0 πρέπει να τελειώσεις τη δουλειά», ανέφερε και έκανε την αυτοκριτική του.

«Θα πρέπει να βρίσκω καλύτερα τους συμπαίκτες μου. Δεν θα πρέπει να αφήνω τα νταμπλ-τιμ και την υπερφόρτωση της ρακέτας να με αποπροσανατολίζουν από το παιχνίδι μου, θα πρέπει να δουλέψω σε αυτό. Όλοι θέλουν να κερδίσουν έναν τίτλο, το ίδιο κι εγώ, αλλά πρέπει να κάνω τα σωστά βήματα. Ίσως δεν είναι φέτος, ίσως δεν είναι σε δύο χρόνια».

Για το ματσάρισμα με τον Κογουάι Λέοναρντ τον έκανε καλύτερο: «Έμαθα πολλά από τις αναμετρήσεις με τον Λέοναρντ. Έβαζε βολές, ήταν πάντα ψύχραιμος και όταν ερχόταν πάνω του και δεύτερος παίκτης μοίραζε την μπάλα και την έπαιρνε ξανά πίσω. Ήταν επιθετικός. Είχε ηρεμία, αλλά ήταν και σε μια αποστολή».

Για το αν έχει ρόλο στις αποφάσεις για την στελέχωση του ρόστερ των Μπακς: «Δεν θέλω να υπερβαίνω τον ρόλο μου. Εκτιμώ ότι με εμπιστεύονται, αλλά είναι μια μικρή γνώμη. Δεν είναι δουλειά μου να είμαι τζένεραλ μάνατζερ. Δεν θα εμπλακώ στην δουλειά του, αλλά κι εκείνος δεν θα το κάνω με τη δική μου δουλειά στο παρκέ».Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ