“Τεσσάρα” με το… μυαλό στον Άλισον για τη Λίβερπουλ – ΒΙΝΤΕΟ

Η Λίβερπουλ ξεκίνησε ιδανικά την χρονιά στην Premier League, φορτώνοντας με τέσσερα γκολ (4-1) την Νόριτς και δείχνοντας έτοιμη να… ξανασαλπάρει για τον τίτλο στο Νησί.

Οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ ήταν αποφασισμένοι, προηγήθηκαν με 4-0 στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο τραυματισμός του Άλισον «πάγωσε» λίγο το εορταστικό κλίμα στο “Άνφιλντ”, περιμένοντας να γίνει γνωστή η ζημιά που έχει υποστεί. Στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας μάλλον… το μυαλό στον Βραζιλιάνο γκολκίπερ, οι “κόκκινοι” έδωσαν χώρους στους φιλοξενούμενους που βρήκαν χώρους και απλώς πέτυχαν το γκολ της τιμής με τον Πούκι.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους «κόκκινους», αφού ο Χάνλεϊ έβαλε άτσαλα το πόδι του στη σέντρα του Οριγκί κι έστειλε την μπάλα… στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0 των γηπεδούχων στο 7΄. Στη συνέχεια, ο «Φαραώ» δήλωσε παρών, με την καραμπόλα να ευνοεί τον Φιρμίνο και την μπάλα να καταλήγει στον Σαλάχ για το 2-0 στο 19΄, ενώ το κόρνερ του τελευταίου στο 28′ έφερε το 3-0 από τον Φαν Ντάικ.

Στο 36ο λεπτό θα ερχόταν η στιγμή που θα «πάγωνε» το “Άνφιλντ”, με τον Άλισον να υποχρεώνεται σε αλλαγή, αν και μέχρι την ανάπαυλα δεν επηρέασε το εορταστικό κλίμα, με τον Οριγκί στο 42′ να προσθέτει το όνομά του στη λίστα των σκόρερ για το επιβλητικό 4-0. Η… σκέψη στον τραυματισμό του τερματοφύλακα της Λίβερπουλ επικράτησε στο δεύτερο ημίχρονο. Η Νόριτς, επομένως, βρήκε τις ευκαιρίες και σε μία από αυτές ο Πούκι πλάσαρε ωραία για το τελικό 4-1 στο 64΄.

Λίβερπουλ: Άλισον (39′ Αντριάν), Αλεξάντερ-Άρνολντ, Γκόμεζ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ, Σαλάχ, Οριγκί (74′ Μανέ), Φιρμίνο (86′ Μίλνερ).

Νόριτς: Κρουλ, Άαρονς, Χάνλεϊ, Γκόντφρι, Λιούις, Μακλίν, Τράιμπουλ (70′ Ερνάντες), Στίπερμαν (58′ Στίπερμαν), Κάντγουελ, Μπουεντία, Πούκι (83′ Ντρμιτς).

Πηγή : filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ