Copa America: Γλίτωσε το…κάζο η Αργεντινή – ΒΙΝΤΕΟ

Ακόμα και σε ένα παιχνίδι που όλα της πήγαν δεξιά και πάλι η γεύση που άφησε στο στόμα δεν ήταν γλυκιά. Η Αργεντινή έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο απέναντι στο Κατάρ και στο τέλος της ημέρας έκανε αυτό που ήθελε. Η ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι επικράτησε με 2-0, προκρίθηκε και περιμένει στα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα την Βενεζουέλα. Πάλι όμως, κάτι έλειπε.

Ένα “δώρο” της άμυνας του Κατάρ στο 4ο λεπτό έφερε το γρήγορο προβάδισμα με ψύχραιμο συρτό σουτ του Λαουτάρο Μαρτίνες, όμως το σούπερ επιθετικό σχήμα του Λιονέλ Σκαλόνι με τον Μέσι δεκάρι πίσω από τους Αγκουέρο – Μαρτίνες και τρεις δημιουργικούς χαφ, πάλι δεν τσούλησε. Στο πρώτο ημίχρονο οι τελικές ήταν 8-1, όμως στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, το φάουλ του Μπασάμ βρήκε την ρίζα του δοκαριού του Αρμάνι.

Ξέροντας ότι με ένα γκολ του Κατάρ μένει έξω, η Αργεντινή βυθίστηκε στο άγχος στο δεύτερο ημίχρονο με τον Αγκουέρο να χάνει δύο σημαντικές ευκαιρίες (60΄, 62΄), αλλά να είναι και ο άνθρωπος που “τελείωσε” την υπόθεση πρόκριση. Με προσωπική ενέργεια και διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0 στο 82΄ και λύτρωσε την Αργεντινή.

Κατάρ (Φέλιξ Σάντσες): Αλ Σέεμπ, Χισάμ, Κουκί, Σαλμάν, Πέδρο Μιγκέλ (85′ Ισμαέλ), Αλ Χαΐντος, Αλ Χάζρι (77′ Αμπντουλσαλάμ), Χατέμ, Μπουντιάφ, Αφίφ, Αλμοέζ Αλί.

Αργεντινή (Λιονέλ Σκαλόνι): Αρμάνι, Σαράβια, Φόιτ (85′ Πετσέλα), Οταμέντι, Ταλιαφίκο, Ντε Πάουλ, Παρέδες, Λο Σέλσο (55′ Ακούνια), Μέσι, Αγκουέρο, Λαουτάρο Μαρτίνες (76′ Ντιμπάλα).

Η τελική βαθμολογία του 2ου ομίλου

Κολομβία 9

Αργεντινή 4

Παραγουάη 2

Κατάρ 1

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ