Ολυμπιακός: Δεν υπάρχει θέμα προπονητή – Συνεχίζουμε όπως είμαστε και το καλοκαίρι… βλέπουμε

Ο Φεβρουάριος εξελίχτηκε ως ο πλέον καταστροφικός μήνας για τον Ολυμπιακό καθώς μέσα σε αυτόν χάθηκαν ουσιαστικά όλοι οι στόχοι του.

Στην Ευρώπη ήρθε ο αποκλεισμός από την Ντινάμο Κιέβο στους “32” του Europa League, στο πρωτάθλημα η ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα τού ψαλίδισε τις ελπίδες του για τον τίτλο ενώ το κερασάκι στην τούρτα ήταν το 0-1 από την Λαμία στο “Καραϊσκάκης” που τον άφησε εκτός των ημιτελικών του Κυπέλλου.

Το πρώτο ερώτημα, λοιπόν, που ήρθε στο στόμα καθενός μετά από αυτή την εξέλιξη ήταν: “Συνεχίζει ο Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο;”

Σύμφωνα με τα όσα έχουν αφήσει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού να εννοηθεί στα αποδυτήρια, ο Πορτογάλος τεχνικός εξακολουθεί να έχει τη στήριξη και την υποστήριξη της διοίκησης.

“Δεν υπάρχει θέμα προπονητή. Πάμε για νίκες μέχρι τέλους στο πρωτάθλημα και βλέπουμε το καλοκαίρι όπου θα γίνει το ταμείο.

Στην Ευρώπη κάναμε αξιοπρόσεκτη πορεία όπου αποκλείσαμε την Μίλαν, συνεχίζουμε”, ήταν το μήνυμα των Πειραιωτών, θέλοντας προφανώς να σταματήσουν τα σενάρια που θέλουν τον Πέδρο Μαρτίνς να “πληρώνει το μάρμαρο” μετά από τον ηχηρό αποκλεισμό.

Στόχος του Ολυμπιακού από εδώ και πέρα είναι να προχωρήσει μόνο με νίκες στο πρωτάθλημα και μετά θα παρθούν οι όποιες αποφάσεις.Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ