Καλάθης: Είμαστε με την πλάτη στον τοίχο, ο ιδιοκτήτης ξέρει καλύτερα

Σε πολύ κακό… φεγγάρι βρίσκεται ο Παναθηναϊκός και ο Νικ Καλάθης ανέφερε -εν όψει Αρμάνι (21/12, 21:00)- ότι το «τριφύλλι» είναι με την πλάτη στον τοίχο, ενώ σχολίασε ότι: «είναι η δουλειά μας να ξεπερνάμε τέτοιες καταστάσεις».

Σε ερώτηση για το αν αισθάνεται η ομάδα πίεση από την πλευρά της διοίκησης, απάντησε: «Εγώ κάνω τη δουλειά μου, να παίζω μπάσκετ, δεν έχω να σχολιάσω κάτι, ο ιδιοκτήτης ξέρει καλύτερα».

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova για:

-το πώς θα βγει ο Παναθηναϊκός από την κατάσταση που βρίσκεται: «Πρέπει να παίξουμε καλύτερα, να βγάζουμε περισσότερη ενέργεια και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Πρέπει να παίζουμε με ένα στόχο και να δίνουμε μάχη για 40 λεπτά».

-το αν είναι θετικό το ότι έχει συνεχόμενα παιχνίδια: «Είναι καλό να έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια, πρέπει να μάθουμε από το τελευταίο ματς και να ανταπεξέλθουμε άμεσα και να πάρουμε τη νίκη».

-το αν υπάρχει πίεση από τη διοίκηση: «Εγώ κάνω τη δουλειά μου, να παίζω μπάσκετ, δεν έχω να σχολιάσω κάτι, ο ιδιοκτήτης ξέρει καλύτερα».

-το αν πρόκειται για μία από τις δυσκολότερες περιόδους από τότε που επέστρεψε στον Παναθηναϊκό: «Είχαμε και στο παρελθόν τέτοιες καταστάσεις, αυτή τη φορά υπάρχει περισσότερη πίεση, είμαστε με την πλάτη στον τοίχο, είναι η δουλειά μας να ξεπερνάμε τέτοιες καταστάσεις, έχουμε μία καλή ομάδα, ελπίζω να ανακάμψουμε και να παίξουμε καλό μπάσκετ».

– την επιστροφή του Μάικ Τζέιμς στο ΟΑΚΑ: «Ο Μάικ είναι το αφεντικό, θα είναι ένα δύσκολο ματς».

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ