Νίκη για να ελπίζει η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ επιδιώκει ν’ αποφύγει την τελευταία θέση αν και μόλις δύο βαθμούς πίσω από τον αποψινό (20:30) αντίπαλό της. Ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ είναι πέντε βαθμούς μπροστά λόγω της διακοπής του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και την επικείμενη απόφαση γι’ αυτόν.

Βέβαια η Ένωση με νίκη και στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ στο φινάλε κόντρα στον Παναθηναϊκό μπορεί να βρεθεί ακόμα και πρώτη. Στους «κιτρινόμαυρους» υπάρχει προβληματισμός μετά την ήττα από τους «πράσινους» στη Λεωφόρο. Ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να προβεί σε ορισμένες αλλαγή στην αρχική ενδεκάδα. Εκτός πλάνων έμεινε ο τιμωρημένος Βράνιες που θα αντικατασταθεί από τον Κολοβέτσιο σε ρόλο στόπερ. Δεν υπολογίζονται ακόμη ο ανέτοιμος Αραβίδης, ο τραυματίας Ροντρίγκες και ο Βάργκας που μετρά αντίστροφα προκειμένου ν’ αποχαιρετήσει την Ένωση.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Ανέστης, Μπάρκας, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι, Γκάλο, Ντίντακ, Βινίσιους, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Αλμέιδα, Αραούχο, Μεληκιώτης.

Ο ΠΑΟΚ εμφανίζεται ως ακλόνητο φαβορί για να τερματίσει στην πρώτη θέση των play-offs. Εξάλλου, οι Κυπελλούχοι Ελλάδας επιβλήθηκαν δύσκολα κόντρα στον Πανιώνιο (1-0) στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και επωφελήθηκαν μετά την ήττα που γνώρισε η ΑΕΚ αντιμετωπίζοντας τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Ενδεχόμενη νίκη στο ΟΑΚΑ ισοδυναμεί με πλασάρισμα στην κορυφή. Σε αγωνιστικό επίπεδο πάντως υπάρχουν αρκετά προβλήματα. Εκτός πλάνων έμειναν οι τραυματίες Γλύκος, Βαρέλα, Μυστακίδης, Κάτσε και οι τιμωρημένοι Ουάρντα, Σάκχοφ.

Αναλυτικά η 19μελής αποστολή του ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Σιαμπάνης, Λέοβατς, Δεληγιαννίδης, Μάτος, Κίτσιου, Κρέσπο, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Κάνιας, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κάμπος, Ενρίκε, Πρίγιοβιτς, Αθανασιάδης, Κουλούρης.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα ΑΕΚ – ΠΑΟΚ εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ