Τι λέει ο πρωταγωνιστής της “ιστορικής” φάσης

Έκπληκτος δήλωσε ο Μπάμπης Παυλίδης της Βέροιας για τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί με τη φάση του 24’ στον αγώνα με τον Απόλλωνα για το κύπελλο, όπου και πρωταγωνιστεί. Ο νεαρός μέσος, μίλησε αποκλειστικά στο SDNA και εξήγησε πως δεν έχει βρει πρώτος τη μπάλα…

Αναλυτικά:

«Έχω μείνει έκπληκτος από την έκταση που έχει πάρει το θέμα με την συγκεκριμένη φάση. Δεν έχει λίγη ώρα που ολοκληρώθηκε ο αγώνας και όλοι με ρωτούν τι έκανα.

Θέλω να ξεκαθαρίσω πως ποτέ μου δεν θα στερούσα από την ομάδα το γκολ. Είμαι ένας παίκτης που παλεύω καθημερινά να αποδείξω πως αξίζω να είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Πήρα σήμερα την ευκαιρία από τον προπονητή μου προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Αν και είμαι νεαρός σε ηλικία παίκτης, το ήθος μου είναι τέτοιο που όσοι γνωρίζουν καταλαβαίνουν πως δεν έχω πρόθεση να κάνω αυτό που μου καταλογίζουν.

Θα μιλήσω για την επίμαχη αυτή φάση. Αν δείτε καθαρά το ριπλέι, στη μπάλα φτάνει πρώτα το χέρι του αντιπάλου μου. Το δικό μου ναι μεν φαίνεται πως πάει στην μπάλα, γιατί, πάνω στην διεκδίκησή της, δέχομαι ένα σπρώξιμο από τον Γεωργίου (σ.σ αμυντικό του Απόλλωνα) και όπως γυρνάει το σώμα μου βρίσκω πάνω στη μπάλα. Επαναλαμβάνω και πάλι πως δεν έχω βρει εγώ πρώτος τη μπάλα και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα όποιος δει την φάση στο ριπλέι».

 

Πηγή: sdna.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Κύπελλο Ελλάδος: Η φάση που θα μείνει στην ιστορία – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ