Για το απόλυτο κόντρα στην Εφές ο Παναθηναϊκός

Για το απόλυτο κόντρα στην Εφές ο Παναθηναϊκός 

Εντός έδρας με αντίπαλο την Αναντολού Εφές συνεχίζει ο Παναθηναϊκός τις υποχρεώσεις του στο Top 16 της Ευρωλίγκας.

Οι «πράσινοι» έχουν ξεκινήσει με δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές τη δεύτερη φάση της διοργάνωσης και σήμερα έχουν την ευκαιρία για το 3/3 κόντρα στην Αναντολού Εφές. Το ευχάριστο για τον Αργύρη Πεδουλάκη είναι πως για ακόμα ένα ματς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, γεγονός που έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην αγωνιστική άνοδο του Παναθηναϊκού, αφού πλέον απαντές είναι υγιείς.

Από την άλλη, οι Τούρκοι έχουν πλέον στον πάγκο τους τον Βαγγέλη Αγγέλου, ο οποίος ακόμα δεν έχει καταφέρει να πάρει την πρώτη του νίκη σε καμία διοργάνωση. Η Εφές μετά την ήττα από την Ουνικάχα Μάλαγα έμεινε αρκετά πίσω και πλέον καλείται να κάνει νίκες… εκτός προγράμματος -όπως σήμερα στο ΟΑΚΑ- προκειμένου να μπει ξανά σε τροχιά πρόκρισης στα playoffs της Ευρωλίγκας. Πρόβλημα με τον ΚώσταΒασιλειάδη, ο οποίος δεν προπονήθηκε χθες (16/1), καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

«Πρέπει να εισπράξουμε την κατάθεση που κάναμε στη Λαμποράλ. Αν θέλουμε αυτή η νίκη να έχει κέρδος για εμάς, θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, με πολλή ενέργεια, δε θα πρέπει να αποπροσανατολιστούμε, γιατί διαβάζω κι ακούω πολλά για το παιχνίδι της Δευτέρας (20/1, vs. Ολυμπιακός). Για εμάς είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Τη Δευτέρα δεν είναι τελικός, είναι ένα σημαντικό παιχνίδι που οι ομάδες το θέλουν, αλλά εμείς πρέπει να έχουμε συγκέντρωση κι ενέργεια αύριο. Σ’ αυτό δουλεύουμε μέσα στην ομάδα, έχουμε όλη τη συγκέντρωσή μας πάνω σ’ αυτό το κομμάτι. Η Εφές είναι μία ομάδα με καλά ονόματα και καλούς παίκτες. Είναι μία ομάδα που προσπαθεί με τον Ερντέν να ποστάρει πολύ τη μπάλα και γενικά παίζει αρκετά σε ατομικό επίπεδο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε το δικό μας όπλο, που είναι η ομάδα»,υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Αργύρης Πεδουλάκης.

«Ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα και να παίξουμε πολύ καλή άμυνα. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να κερδίσουμε αυτό το εκτός έδρας παιχνίδι. Ελπίζω να καταφέρουμε να παίξουμε όπως έχουμε σχεδιάσει και να νικήσουμε στην Αθήνα», ήταν τα λόγια του Βαγγέλη Αγγέλου.

 

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ