Πράνιτς: Θα έχανα το χέρι μου

Πράνιτς: Θα έχανα το χέρι μου

Στη φάση του γκολ στάθηκε με δηλώσεις του ο Ντάνιελ Πράνιτς και υποστήριξε πως κάποιος από τους αμυντικούς του Παναθηναϊκού θα έπρεπε να έχει κάνει φάουλ.

Αρχικά υποστήριξε: «Είχαμε απέναντί μας μία πολύ καλή ομάδα με ποιότητα. Χάσαμε για ένα λεπτό τη συγκέντρωσή μας και το πληρώσαμε στην τελευταία φάση. Κατά τη γνώμη μου, έπρεπε να είχε κάνει φάουλ ή ο Μέντες ή ο Τριανταφυλλόπουλος και μία κόκκινη δεν θα ήταν τίποτα για να μη χάσουμε το ντέρμπι. Σίγουρα ήμασταν καλύτεροι και δεν αξίζαμε να χάσουμε. Ο Ολυμπιακός δεν έκανε ευκαιρίες πέρα από το γκολ».

Στη συνέχεια τόνισε: «Εμείς είχαμε περισσότερες και μπορούσαμε να σκοράρουμε. Στο πρώτο μέρος παίξαμε με πολλές βαθιές μπαλιές, αλλά στο δεύτερο βρήκαμε τους χώρους και κάναμε ευκαιρίες χωρίς να καταφέρουμε να σκοράρουμε».

Για την κροτίδα η οποία τον τραυμάτισε είπε: «Είδα τον διαιτητή από την αρχή του αγώνα νευρικό. Δεν ήθελα να πάρει αφορμή από κάτι τέτοιο και να διακόψει τον αγώνα. Πήγα να πετάξω το αντικείμενο για να μην το δει ο διαιτητής. Αν το έπιανα ένα ή δύο δευτερόλεπτα αργότερα θα έχανα το χέρι μου».

ΠΗΓΗ: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ