Ξεσπά η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: Ζω έναν θάνατο καθημερινό – ΒΙΝΤΕΟ

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τους άνδρες που κατηγορούνται ότι βίασαν και σκότωσαν την αδικοχαμένη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη καθώς η δίκη τους αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιανουάριο από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

“Είχα όνειρα για αυτό το παιδί και μου τα πήρανε, μου τα υφαρπάξανε όλα. Με πρόδωσαν, μου κατέστρεψαν τη ζωή μου, μου πλήγωσαν όλη μου την ψυχική υπόσταση, τα συναισθήματα, όλα, όλα είναι γκρεμισμένα. Ζω έναν θάνατο καθημερινό”, δήλωσε η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας και πρόσθεσε:

“Είμαι μία μάνα πονεμένη και βρίσκομαι στην πιο τραγική θέση που μπορεί να βρεθεί άνθρωπος πάνω στη Γη. Το απεύχομαι αυτό, το απεύχομαι να συμβεί αυτό σε μάνα, να θρηνεί παιδί. Να το στέλνει για σπουδές και να το παίρνει σκοτωμένο”.

“Η κοινωνία της Δωδεκανήσου είναι έξαλλη με αυτή τη συμπεριφορά και κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα και η ζωή των κατηγορουμένων. Ο Άρειος Πάγος το ενέκρινε, η δίκη να μη γίνει στο Εφετείο Δωδεκανήσου αλλά να γίνει σε ένα δικαστήριο, το οποίο θα γίνει στην Αθήνα, όπου θα διασφαλίζεται και η ασφάλεια των κατηγορουμένων και οι ένορκοι , οι οποίοι θα στελεχώσουν μαζί με τους τρεις τακτικούς δικαστές το δικαστήριο θα είναι και αποστασιοποιημένοι από κάθε πλευρά και θα αντιμετωπίσουν δίκαια την υπόθεση”, ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη, κ. Αλέξης Κούγιας.

Από την πρώτη στιγμή οι δύο άλλοτε φίλοι τα έριχναν ο ένας στον άλλο. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Ροδίτης κατηγορούμενος είχε δημιουργήσει προβλήματα με επιθέσεις – ακόμα και σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους – στις φυλακές Γρεβενών ενώ είχε αποπειραθεί να βάλει τέλος στη ζωή του.

“Σημασία έχει από τι πραγματικά πάσχεις και για να έχει ένα ποινικό ενδιαφέρον, για κάποιον κατηγορούμενο η εισαγωγή του στο ψυχιατρείο θα πρέπει να πάσχει από βαριά ψύχωση, τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει”, σημείωσε ο κ. Κούγιας.

Δείτε το βίντεο από το STAR:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ