Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει o Μποτρίνι μετά την καταγγελία του μαθητευόμενου μάγειρα

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο γνωστός σεφ Έκτορα Μποτρίνι, με αφορμή την καταγγελία μαθητευόμενου μάγειρα για βασανισμούς σε εστιατόριό του.

“Περιήλθε σε γνώση της επιχείρησης , η καταγγελία του μαθητευόμενου μάγειρα Στέφανου Νικόπουλου για την ύπαρξη διαπληκτισμού με άλλον μάγειρα του εστιατορίου μας στην Κέρκυρα , η οποία οδήγησε κατά τους ισχυρισμούς του πρώτου , σε σωματικές

του βλάβες . Η πλευρά του καταγγελλόμενου μάγειρα αρνείται και αποκρούει ως αναληθείς τις κατηγορίες που εμπεριέχονται στην καταγγελία , επιφυλασσόμενη των δικαιωμάτων της και ιδίως της αστικής και ποινικής καταδίκης του καταγγέλλοντος. Η υπόθεση έχει αχθεί ενώπιον της δικαιοσύνης , η οποία θα αποφανθεί στο μέλλον. Η διεύθυνσή μας , με αφορμή το περιστατικό αυτό , το οποίο θα μπορούσε να συμβεί μεταξύ των εργαζομένων οποιασδήποτε επιχείρησης , θα λάβει τα δέοντα μέτρα.

Στην εν λόγω καταγγελία , εμπεριέχονται επιπλέον ψευδείς αναφορές σχετικά με την διεύθυνση της επιχείρησής μας , οι οποίες ως συκοφαντικές και δυσφημιστικές μας προκαλούν ζημία. Δηλώνουμε ότι για το λόγο αυτό , θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη” αναφέρει η επιχείρηση του Έκτορα Μποτρίνι μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της Ηλία Πλασκασοβίτη.

“Επίσης διάφοροι , υιοθετούν και αναπαράγουν άκριτα το περιεχόμενο της καταγγελίας , δίδοντας μάλιστα άλλοτε διαφορετική διάσταση από αυτή που έχει , με γενικεύσεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και άλλοτε αλλοιώνοντας την πραγματικότητα ,

προσπαθώντας να προκαλέσουν συνειρμικές αναφορές με άλλες υποθέσεις ή καταστάσεις , με τρόπο άκρως συκοφαντικό και προσβλητικό , τόσο για την επιχείρησή μας , όσο και για το πρόσωπο του κου Έκτορα Μποτρίνι , στους οποίους προκαλείται ζημία. Για τις περιπτώσεις αυτές δηλώνουμε ότι επιφυλασσόμαστε των νομίμων δικαιωμάτων μας.

Η επιχείρησή μας , η οποία έχει βραβευθεί διεθνώς και απασχολεί επί δεκαετίες εκατοντάδες εργαζομένων στην Αθήνα και στην Κέρκυρα , χωρίς ποτέ να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα μαζί τους , προσπαθεί να διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο

ποιότητας αλλά ταυτόχρονα να ανταπεξέλθει των δυσκολιών που προκλήθηκαν κατά την οικονομική κρίση. Κοντά μας έχουν μαθητεύσει δεκάδες σεφ , οι οποίοι σήμερα εργάζονται στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Αυτονόητα θα υπερασπιστούμε το κύρος και τη φήμη μας από τις όποιες αβάσιμες , αναληθείς και υστερόβουλες επιθέσεις έχουμε δεχθεί και δεχόμαστε αλλά και από οποιεσδήποτε κακότροπες εις βάρος μας συμπεριφορές” προσθέτει.

Πηγή: corfutvnews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ