Σοκάρει η περιγραφή για το πώς η κακοκαιρία σκότωσε μάνα και γιο στη Χαλκιδική – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή της δημοσιογράφου της ΕΡΤ1 Φρόσως Βαρβάρα για τον τρόπο που έχασαν τη ζωή τους η 54χρονη γυναίκα από τη Ρουμανία και το 8χρονο παιδί της στη Χαλκιδική.

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή ”Πρωινή Βάρδια” με τον Μάνο Νιφλή και τον Κωστή Αλατζά, η 54χρονη γυναίκα από τη Ρουμανία βρισκόταν μαζί με τον 8χρονο γιο της σε ταβέρνα στα Νέα Πλάγια Χαλκιδικής όταν ξεκίνησε το μπουρίνι.

Ήταν γύρω στις 10:00 το βράδυ όταν ξέσπασε η κακοκαιρία και τα 150 άτομα που βρίσκονταν κάτω από το στέγαστρο της ταβέρνας μετακινήθηκαν στο εσωτερικό του καταστήματος. Δυστυχώς, η 54χρονη γυναίκα δεν πρόλαβε να φύγει και για να προστατευτεί μπήκε κάτω από το τραπέζι.

Όταν έπεσε η τέντα, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος προσπάθησε να την σώσει αλλά έπεσε δέντρο που βρισκόταν στον περιβάλλοντα χώρο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Την ίδια ώρα, το 8χρονο παιδί της προσπάθησε να μπει στο εσωτερικό της ταβέρνας, όμως λίγα μέτρα πριν, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων ένα σίδερο το χτύπησε στο κεφάλι. Η σύζυγος του ιδιοκτήτη μετέφερε άμεσα στο νοσοκομείο όπου εξέπνευσε.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: ΕΡΤ1

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ