Ένοπλη ληστεία με “άρωμα” τρομοκρατίας στο ΑΧΕΠΑ – Ο ένας παρίστανε τον γιατρό και ο άλλος τον ασθενή – ΦΩΤΟ

Ένοπλη ληστεία με “άρωμα” τρομοκρατίας σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, φορώντας ιατρικές μάσκες, ακινητοποίησαν υπαλλήλους της εταιρείας security που μετέφεραν χρήματα για τον εφοδιασμό ΑΤΜ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας από τους δράστες παρίστανε τον γιατρό και φορούσε ιατρική ποδιά, ενώ ο δεύτερος παρίστανε τον ασθενή.

Οι δράστες, με την απειλή όπλων, άρπαξαν τα χρήματα από το ΑΤΜ και κινούμενοι εντός του νοσοκομείου έφτασαν στην οδό Αγίου Δημητρίου, όπου και επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε ΙΧ προκειμένου να τραπούν σε φυγή.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες απέκλεισαν την περιοχή. Τους δύο δράστες συνέλαβαν τελικά άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, οι οποίοι τους παρακολουθούσαν για άλλη υπόθεση, όπως μετέδωσε και ο ΑΝΤ1.

Oι δράστες φέρονται να γνώριζαν τη μεταφορά του μεγάλου χρηματικού ποσού προς το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης του νοσοκομείου, καθώς σήμερα γίνεται η παραλαβή της μισθοδοσίας από το προσωπικό.

Πηγή: Thestival.gr, ΑΝΤ1, ΦΩΤΟ: Thestival.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ