• Ο Σειραγάκης επιστρέφει

  10:26 πμ, Δευτέρα 23 Ιουλ 2012 10:26 πμ, Δευτέρα 23 Ιουλ 2012

  Εφιαλτικές μνήμες από την υπόθεση παιδεραστίας που συγκλόνισε την Κρήτη και στιγμάτισε την κοινωνία του Ρεθύμνου έρχονται ξανά στο προσκήνιο. Ο φάκελος της υπόθεσης παιδεραστίας, με πρωταγωνιστή τον 47χρονο γυμναστή Νίκο Σειραγάκη και θύματα ανήλικα αγόρια ανοίγει ξανά από τη δικαιοσύνη καθώς ο κατηγορούμενος κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση.

  Ο 47χρονος γυμναστής, που κρατείται στις φυλακές Τριπόλεως, έχει μεταφερθεί ήδη στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, προκειμένου σήμερα να βρεθεί ενώπιων των ανακριτικών αρχών για συμπληρωματική κατάθεση που έχει να κάνει τόσο με την υπόθεση παιδεραστίας όσο και με το πορνογραφικό υλικό που βρέθηκε στον υπολογιστή του. Η τοπική ΕΛΑΣ ετοιμάζει δρακόντεια μέτρα καθώς εναντίων του Σειραγάκη επικρατεί οργή στην τοπική κοινωνία που δεν μπορεί να ξεπεράσει ακόμη το σοκ.

  Ο 47χρονος παιδεραστής κατηγορείται για κακουργηματικές πράξεις, καθώς συνελήφθη πριν από επτά μήνες στο σπίτι του, όταν ασελγούσε σε βάρος δύο ανηλίκων. Τη Δευτέρα πρόκειται να απολογηθεί τόσο για την υπόθεση της παιδεραστίας, όσο και για το πορνογραφικό υλικό. Η μεταφορά του στο Ηράκλειο έγινε κάτω από απόλυτη μυστικότητα και το ίδιο θα γίνει και με τη μεταφορά του στο Ρέθυμνο τη Δευτέρα, αλλά και την επιστροφή του στις φυλακές Τριπόλεως καθώς υπάρχει έντονος ο φόβος επεισοδίων.

  Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο 47χρονος πρώην προπονητής κρατείται κάτω από υψηλά μέτρα φύλαξης και μακριά από άλλους κρατουμένους.

  Πηγή: prismanews.gr

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα