Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια του 52χρονου που δολοφονήθηκε στην Αχαΐα

Τέσσερα πλήγματα από μαχαίρι στο θώρακα και την κοιλιά δέχθηκε από τον συγχωριανό του ο άτυχος 52χρονος αλλά αυτό που ο δράστης του κατάφερε στην εξωτερική περιοχή της μασχάλης ήταν το θανατηφόρο αφού διέρρηξε τη βραχιόνια αρτηρία με αποτέλεσμα το θύμα να ξεψυχήσει 40 λεπτά αργότερα από ακατάσχετη αιμορραγία.

Σύμφωνα με το thebest.gr, αυτό ήταν το πόρισμα της νεκροτομής που διενεργήθηκε στο άψυχο σώμα του 52χρονου που έμενε στην Αθήνα και επισκέφθηκε τη μητέρα του στο Ελαιοχώρι Αχαΐας για να τη δει.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, εκεί ενημερώθηκε ότι ο 69χρονος συγχωριανός του έκλεβε ρεύμα από το πατρικό του. Συναντήθηκαν στην πλατεία του χωριού αντάλλαξαν κάποιες κουβέντες και όλοι φαντάστηκαν ότι το επεισόδιο θα έληγε εκεί.

Ο 69χρονος όμως άρπαξε ένα μαχαίρι και επιτέθηκε στον 52χρονο που πέθανε λίγο αργότερα στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας.

Λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή ο 52χρονος είπε σε έναν συγχωριανό του:”Να μου φιλήσεις το παιδί μου” ψιθύρισε ο 52χρονος και λίγο αργότερα ξεψύχησε.

Η κηδεία του άτυχου 52χρονου θα τελεστεί στη 1 το μεσημέρι του Σαββάτου στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Ελαιοχωρίου. Η μητέρα του Αργυρώ, ο γιος του Χρήστος, τα αδέλφια του, οι φίλοι και οι συγχωριανοί δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τη συμφορά που βρήκε την οικογένεια τους.

Ο 69χρονος έχοντας στην κατοχή του το φονικό μαχαίρι κρυβόταν σε μια αποθήκη του δημοτικού σχολείου της περιοχής, μέχρι να τον εντοπίσουν οι αστυνομικοί και να τον συλλάβουν

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: thebest.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ