Εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της γνωστής αστρολόγου – Τι κατέθεσε η ιατροδικαστής

Μνήμες από τον φρικτό θάνατο της γνωστής αστρολόγου Νατάσας Λιβάνη, η οποία βρέθηκε νεκρή κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου της τον Απρίλιο του 2013, αναβίωσαν τη Δευτέρα στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας, όπου άρχισε η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Στο εδώλιο του κατηγορούμενου για ανθρωποκτονία από πρόθεση βρέθηκε πάλι ο τότε σύντροφος της άτυχης 55χρονης, ο οποίος είχε αθωωθεί πρωτόδικα λόγω αμφιβολιών. Όμως, έπειτα από έφεση που άσκησε ο εισαγγελέας κατά της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, θα δικαστεί ξανά.

Την αυλαία των καταθέσεων στη χθεσινή ακροαματική διαδικασία άνοιξε η ιατροδικαστής που είχε διενεργήσει τη νεκροτομή στην άτυχη αστρολόγο.

“Δεν έχω ξαναδεί άτομο κάτω από τις ρόδες χωρίς να είναι τροχαίο”, τόνισε η μάρτυρας και διευκρίνισε ότι η συγκεκριμένη περίπτωση δεν αποτελεί τροχαίο, καθώς το θύμα δεν παρασύρθηκε.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή, το σώμα της άτυχης γυναίκας ήταν ήδη στην άσφαλτο όταν κάποιος έκανε όπισθεν με το αυτοκίνητο και σταμάτησε πάνω στον θώρακά της με την αριστερή μπροστινή ρόδα.

“Αυτό είχε αποτέλεσμα το βάρος του αυτοκινήτου να της προκαλέσει ασφυξία και αιμορραγία”, εξήγησε η μάρτυρας, ενώ, όταν ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να προκληθεί κάτι τέτοιο αν κύλησε το αυτοκίνητο, ήταν κατηγορηματική: “Δεν κύλησε, οδηγήθηκε από κάποιο άτομο”.

Ότι ο κατηγορούμενος δεν θα μπορούσε να “πειράξει ούτε μυρμήγκι” υποστήριξε στο δικαστήριο μία φίλη του, τονίζοντας ωστόσο ότι αντιμετώπιζε προβλήματα με το αλκοόλ.

“Δεν ήταν όμως επιθετικός, ούτε βίαιος. Είναι καλόκαρδο άτομο, ξέρω το ήθος του”, ανέφερε η μάρτυρας.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 28 Φεβρουαρίου.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ