Σοκάρουν οι μαρτυρίες για το τροχαίο με το τρίχρονο κοριτσάκι- ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες για το τραγικό τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα με θύμα ένα τρίχρονο κοριτσάκι μπροστά από γνωστό φούρνο, ενώ κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει το γεγονός.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, το μόλις τριών ετών κοριτσάκι παρασύρθηκε αρχικά από το ρεύμα της Ακτής Δυμαίων με κατεύθυνση προς τα Βραχνέικα, κατέληξε στο αντίθετο ρεύμα και εκεί ένα δεύτερο όχημα -όπως μας περιγράφουν άνθρωποι που έσπευσαν αμέσως στο σημείο- αναπήδησε πάνω από το κεφαλάκι του μικρού κοριτσιού. Από θαύμα -μας λένε- δεν το σκοτώθηκε ακαριαία.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που βρέθηκαν στο σημείο, λίγα δευτερόλεπτα μετά το τραγικό τροχαίο, είπαν πως το όχημα άφησε το αποτύπωμα των ελαστικών του στο κεφαλάκι του μικρού παιδιού. Ήταν τέτοια η σφοδρότητα με την οποία το παρέσυρε και επίσης ο αιφνιδιασμός του οδηγού, στην πορεία του οχήματος του οποίου βρέθηκε το κορμάκι του μικρού κοριτσιού, σχεδόν αναίσθητο από την πρώτη παράσυρση.

Η μητέρα της μικρής έτρεξε και πήρε το μικρό παιδί στην αγκαλιά της. Μέσα στον πανικό της του έκανε μαλάξεις για να επανέλθει. Επί τόπου κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου μετέφερε το μικρό παιδί από όχημα που το είχαν αρχικά οδηγήσει σχεδόν αναίσθητο, για να το διεκομίσουν στο νοσοκομείο.

Η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη. Οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που φέρει, είναι σοβαρές. Διασωληνώθηκε άμεσα και έγιναν οι κατάλληλες επεμβάσεις για εκτόνωση των πιθανών οιδημάτων στο κεφαλάκι του.

Οι επόμενες ώρες κρίνονται κρίσιμες, σύμφωνα με τον διευθυντή της ΜΕΘ παίδων στον ΠΓΝ Πατρών Ανδρέα Ηλιάδη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thebest.gr, οι λάμπες ηλεκτροφωτισμού της περιοχής δεν λειτουργούν τις τελευταίες νύχτες. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το μικρό παιδί φέρεται να βγήκε από οίκημα στο οποίο έπαιζε νωρίτερα στην περιοχή.

Πηγή: thebest.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ