Συνελήφθη 43χρονος στο Ελευθέριος Βενιζέλος με 11 κιλά ηρωίνης – ΦΩΤΟ

Χειροπέδες σε έναν 43χρονο αλλοδαπό, ο οποίος αποτελεί μέρος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης ηρωίνης από χώρες της Ασίας προς την Ελλάδα, πέρασαν οι αστυνομικοί.

Ο 43χρονος συνελήφθη στο Ελευθέριος Βενιζέλος με τις αρχές να προχωρούν στην κατάσχεση ηρωίνης βάρους 11 κιλών και 180 γραμμαρίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Συνελήφθη στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών 43χρονος αλλοδαπός για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια Κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους -11- κιλών και -180- γραμμαρίων.

Ο 43χρονος αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης ηρωίνης από χώρες της Ασίας προς τη Χώρα μας Συνελήφθη, χθες (18-12-2018) το βράδυ στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 43χρονος αλλοδαπός για εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια ποσότητας ηρωίνης.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια, εντόπισαν και συνέλαβαν τον ανωτέρω, ο οποίος αφίχθη αεροπορικώς στη χώρα μας προερχόμενος από Λαχώρη Πακιστάν, μέσω Ντόχα Κατάρ.

Συγκεκριμένα, ο 43χρονος μετέφερε ποσότητα ηρωίνης, βάρους ένδεκα -11- κιλών και -180- γραμμαρίων, σε -4- συσκευασίες, οι οποίες βρίσκονταν επιμελώς κρυμμένες σε διπλό πάτο της αποσκευής του.

Κατασχέθηκαν επίσης -150- ευρώ, -5.270- ρουπίες Πακιστάν και μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας. Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο 43χρονος αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης ηρωίνης, από χώρες της Ασίας προς τη Χώρα μας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ