Καταιγιστικές εξελίξεις: Και δεύτερος ταξιτζής κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον ηθοποιό

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του οδηγού ταξί, ο οποίος φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού από νεαρό ηθοποιό.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, μετά τη γνωστοποίηση της υπόθεσης και δεύτερος οδηγός ταξί κατήγγειλε στην αστυνομία ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον ίδιο ηθοποιό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο Γιώργος Καραϊβάζ, μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ηθοποιού ένας ακόμα οδηγός ταξί, της ίδιας εταιρείας, τον αναγνώρισε και κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Ο δεύτερος οδηγός φέρεται να έχει καταθέσει ότι πριν λίγο καιρό παρέλαβε τον ηθοποιό από το ίδιο σημείο και ακολουθώντας την ίδια διαδρομή με τις ίδιες στάσεις όπως με τον συνάδελφό του, κατέληξαν στο αλσάκι πίσω από τη Γεωπονική Σχολή.

Εκεί, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του Γιώργου Καραϊβάζ, ο ηθοποιός φέρεται να έριξε στον καφέ του ένα υγρό και κατόπιν να τον παρενόχλησε σεξουαλικά, χωρίς όμως να προβαίνει σε ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη. Μάλιστα ο οδηγός φέρεται να κατήγγειλε το περιστατικό, όχι στην αστυνομία, αλλά στην εταιρεία, η οποία προχώρησε στη διαγραφή του ηθοποιού από τα μητρώα πελατών της πλατφόρμας. Εκείνος όμως φέρεται να έγινε και πάλι μέλος, χρησιμοποιώντας άλλα στοιχεία.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός συνελήφθη από την αστυνομία μετά από καταγγελία οδηγού ταξί ότι βιάστηκε από εκείνον. Ο οδηγός ταξί, κατέθεσε στην αστυνομία όλα όσα έγιναν το βράδυ της 13ης Νοεμβρίου, περιέγραψε πώς συναντήθηκε με τον 29χρονο ηθοποιό, πού πήγαν αλλά και πώς κατέληξε λιπόθυμος, έως ότου ενημερώθηκε από τον ιατροδικαστή πως είχε βιαστεί.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο κατηγορούμενος φέρεται να έριξε στον καφέ του 24χρονου ταξιτζή ναρκωτικό και στη συνέχεια να τον κακοποίησε σεξουαλικά.

Μετά από έρευνα, η αστυνομία βρήκε στην τσάντα του κατηγορούμενου διάφορα ερωτικά εργαλεία και ναρκωτικές ουσίες.

Η αστυνομία με εντολή εισαγγελέα, έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του κατηγορούμενου, με τους γονείς του ηθοποιού από την πρώτη στιγμή να «φωνάζουν» πως η υπόθεση είναι στημένη και πως η αλήθεια θα αποκαλυφθεί.

Πηγή: star.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ