Υπόθεση βιασμού: O ηθοποιός, ο ταξιτζής και τα κενά μνήμης

Των Άννας Κανδύλη, Θάνου Σωτήρη & Νίκου Τσιλιπουνιδάκη

Μέσα από τις καταθέσεις τους, ο αυτοκινητιστής και ο 29χρονος ηθοποιός έρχονται σε πλήρη αντίθεση. Ο πρώτος κατήγγειλε τον δεύτερο ότι τον βίασε, ενώ ο φερόμενος ως δράστης της σεξουαλικής επίθεσης παρουσίασε στους αστυνομικούς μια εντελώς διαφορετική εκδοχή.

Οι απαντήσεις των τοξικολογικών εξετάσεων και το αρχείο της εταιρείας ταξί που κρατά τις διαδρομές του κάθε χρήστη-πελάτη, αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού του οδηγού ταξί από τον 29χρονο ηθοποιό. Κι αυτό γιατί φαίνεται να υπάρχουν πολλά «κενά» και ερωτηματικά σε σχέση με ό,τι έγινε στις 13 Νοεμβρίου, καθώς τα όσα ισχυρίζονται οι φερόμενοι δράστης και θύμα από ένα σημείο και μετά είναι εκ διαμέτρου αντίθετα.

Ο συνήγορος, μάλιστα, του ηθοποιού, Γιώργος Ράπτης, μιλώντας στη Realnews, θέτει το εξής, για τον ίδιο, εύλογο ερώτημα: Πώς γίνεται το θύμα, εφόσον έχουν γίνει όσα περιγράφει περί ναρκωτικών ουσιών που του έδωσε εν αγνοία του προκειμένου να κάμψει τις όποιες αντιστάσεις του, να πηγαίνει στο νοσοκομείο τον δράστη; Ή, γιατί μια διαδρομή Πατήσια – Αγ. Κωνσταντίνου, που δεν είναι πάνω από 10 λεπτά, διήρκεσε σχεδόν μιάμιση ώρα;

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ