Ο ηθοποιός που κατηγορείται για τον βιασμό του ταξιτζή: Δεν έχω κάνει τίποτα – Είμαι θύμα παραποιημένων γεγονότων

Ο 29χρονος ηθοποιός που κατηγορείται για τον βιασμό του οδηγού ταξί, μιλώντας μέσα από την φυλακή υποστήριξε ότι είναι αθώος και ότι έχει πέσει θύμα παραποιημένων γεγονότων.

“Δεν έχω κάνει τίποτα, είναι όλα ψευδή. Είμαι θύμα παραποιημένων γεγονότων και από εκεί και πέρα δεν μπορώ να διακρίνω τον σκοπό όλου αυτού του πράγματος που γίνεται. Είμαι πολύ μπερδεμένος” είπε ο γνωστός ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή ‘Μαζί σου’.

“Η υπόθεση είναι πολύ περίεργη. Εγώ είχα το ραντεβού μου μετά, για αυτό και βρέθηκαν αυτά που βρέθηκαν μέσα στη τσάντα μου. Είχα ραντεβού να πάω να συνευρεθώ, δεν είχα την ανάγκη κανενός. Είχα μιλήσει με τον άνθρωπο που ήταν να βρεθώ μετά… Πήρα έναν ταξιτζή από την εφαρμογή. Από εκεί και πέρα, όποιος θα ήθελε να κάνει κάτι τέτοιο -μπαίνω και σε αυτή τη διαδικασία πια να σκεφτώ με το μυαλό ενός τέτοιου ανθρώπου-, προφανώς δεν θα καλούσε από την εφαρμογή έναν ταξιτζή για να κάνει κάτι τέτοιο, θα καλούσε κάποιον άσχετο από το δρόμο για να μην μπορεί να βρεθεί. Τι να πω; Δεν ξέρω” ανέφερε μεταξύ άλλων ο 29χρονος και πρόσθεσε:

“Στη διαδρομή σταματήσαμε στο μαγαζί που ήθελα να ψωνίσω, έκατσα περίπου 20 λεπτά εκεί… Συνολικά εγώ ήμουν εκτός ταξί περίπου μίση ώρα και από εκεί και πέρα μπαίνοντας μέσα είδα ότι είχε κλείσει το ταξίμετρο. Ενώ εγώ του είχα δώσει την επιλογή ή σε πληρώνω και φεύγεις ή το αφήνεις ανοιχτό”.

“Σπρέι δεν είχα πάνω μου. Δεν γνωρίζω γιατί τα λέει όλα αυτά, υποψίες έχω από αυτά που βλέπω. Δεν θέλω να μιλήσω ακόμα”, ανέφερε ο ηθοποιός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ