Αρναούτη: Θα καταθέσω αγωγή σε όσους με συκοφάντησαν και σε κάποιους από την οικογένεια του Παντελή

Η Μίνα Αρναούτη περνά στην αντεπίθεση 32 μήνες μετά το τροχαίο που στέρησε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη.

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της πρόκειται να κινηθεί νομικά εναντίον μελών της οικογένειας του αδικοχαμένου καλλιτέχνη και όχι μόνο.

“Θα καταθέσω άμεσα τα απαιτούμενα έγγραφα για να λάβω την αποζημίωσή μου από την ασφαλιστική εταιρεία του οδηγού για την ηθική και σωματική μου βλάβη. Ακόμη, θα καταθέσω αγωγή σε όσους με συκοφάντησαν και με δυσφήμησαν, όπως και σε κάποιους από την οικογένεια του Παντελή”, είπε η Μίνα Αρναούτη στο περιοδικό Gala.

Όσο για τις αναμνήσεις της πριν από το τραγικό δυστύχημα η περιγραφή της είναι ανατριχιαστική. “Λίγα λεπτά προτού τρακάρουμε φόρεσα τη ζώνη. Είπα στον Παντελή να μην τρέχει, αλλά δεν έδειξε να ακούει και ένιωθα ότι επιτάχυνε κιόλας. Η αίσθηση που είχα ήταν ότι τώρα πέφτουμε πάνω στον τοίχο και μετά όλος αυτός ο θόρυβος με λαμαρίνες, χαλίκια, λες και ήταν τρένο. Αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα που γύρναγε το αυτοκίνητο μου φαίνονταν ατελείωτα και έλεγα μέσα μου ‘πότε θα τελειώσει;’. Όταν τελείωσε, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα από τη δεξιά πλευρά, δεν την ένιωθα καν, σαν να μην υπήρχε. Είχα χτυπήσει θώρακα, χέρι, πόδι. Τη φωνή της Φρόσως την έχω στο κεφάλι μου. Του Παντελή όχι”.

Όπως ανέφερε ενημερώθηκε για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη από τη μητέρα της δύο μήνες αργότερα, όταν χρειάστηκε να της πάνε μία τηλεόραση στο δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν.

Στο μεταξύ, φαίνεται πως έπεσαν τίτλοι τέλους στη διερεύνηση της υπόθεσης του αδικοχαμένου τραγουδιστή για το ενδεχόμενο αδίκημα της “παραλείψεως ανθρωποκτονίας από αμέλεια”. Η απορριπτική διάταξη που εξέδωσε πριν από λίγες μέρες ο αρμόδιος εισαγγελέας δεν εντοπίζει – σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Έθνος- ευθύνες στους φίλους του τραγουδιστή, οι οποίοι βρέθηκαν τη μοιραία νύχτα στη χαρτοπαικτική λέσχη, ούτε όμως και στο Δημόσιο, αναφορικά με την κατάσταση του οδοστρώματος και των κιγκλιδωμάτων.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ