Τι λέει μέλος των Bulldogs για την επίθεση στον Κωνσταντινέα: Εμείς οι φίλαθλοι μιλούσαμε μαζί του, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα – ΒΙΝΤΕΟ

Στο αυτόφωρο πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα Τρίτη οι οκτώ συλληφθέντες, που κατηγορούνται για την επίθεση εναντίον του βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Κωνσταντινέα.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι οδηγήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στον εισαγγελέα Καλαμάτας, κρατούνται στην αστυνομική διεύθυνση Μεσσηνίας.

Όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές από τη συνεχιζόμενη έρευνα σχετικά με την επίθεση σε βάρος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμάτα, μέχρι στιγμής έχουν προσαχθεί πάνω από 20 άτομα, έχουν συλληφθεί οκτώ, που οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελία και έχουν ταυτοποιηθεί άλλα δύο άτομα. Οι κατηγορούμενοι βαρύνονται με τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, απρόκλητης εξύβρισης, απειλής και παράβασης της Νομοθεσίας περί αθλητισμού.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας βρίσκεται από χθες το απόγευμα και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος. Στην Καλαμάτα θα μεταβούν σήμερα ο Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος και οι βουλευτές του κόμματος Γιώτα Κοζομπόλη και Πέτρος Κωνσταντινέας και θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου στις 5 το απόγευμα, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας.

Μέλος των Bulldogs, μιλώντας στο best-tv.gr, αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής. Σύμφωνα με τον ίδιο, «την ώρα που τελείωσε το ποδόσφαιρο, περνούσε ο κ.Κωνσταντινέας από εκεί και ένα παιδί του είπε: “Η Μακεδονία είναι ελληνική”. Και κοίταξε ειρωνικά και γέλαγε. Και του λέει ένα παιδί: “Ά@ @@@@@@@ ρε, τι γελάς έτσι;” Και σταμάτησε ο κ. Κωνσταντινέας για να ζητήσει το λόγο με τσαμπουκά και ένα παιδί τραβούσε βίντεο και του βούτηξε το κινητό. Στο μεταξύ του έλεγε το παιδί να του δώσει το τηλέφωνο, αλλά εκείνος δεν του το έδινε, τον έσπρωχνε με γροθιές ο κ.Κωνσταντινέας και διαμάχη στη διαμάχη έγινε όλη η φασαρία. Και τα παιδιά που είναι μέσα κρατούμενοι, ούτε καν έχουν αναμειχθεί στα χέρια. Μόνο λογομαχία. Ή δύο ή τρία άτομα πρέπει να ήταν. Εμείς μπήκαμε να τους χωρίσουμε για να μην υπάρχουν θέματα με το σύνδεσμο, αλλά και την ομάδα. Και μόλις ηρέμησαν τα πράγματα ο κ.Κωνσταντινέας πήρε την αστυνομία και είπε ότι του την πέσαμε. Ούτε καν, εμείς οι φίλαθλοι μιλούσαμε μαζί του, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Εμείς, όλα τα παιδιά είμαστε από όλα τα κόμματα, δεν είμαστε από ένα κόμμα, Χρυσή Αυγή ή οτιδήποτε άλλο. Εμείς σαν φίλαθλοι το καταδικάζουμε αυτό».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή πληροφοριών: best-tv.gr

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/BEST TV

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ