Επεισόδια έξω από συμβολαιογραφείο στα Εξάρχεια – Τέσσερις τραυματίες

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο επί της Θεμιστοκλέους στα Εξάρχεια, όπου ήταν συγκεντρωμένοι διαδηλωτές της Λαϊκής Ενότητας και διαμαρτύρονταν για τους πλειστηριασμούς.

Δυνάμεις των ΜΑΤ απώθησαν με τη βία τους διαδηλωτές, οι οποίοι επιχείρησαν να εισβάλουν στο συμβολαιογραφικό γραφείο ώστε να εμποδίσουν τις εκποιήσεις των σπιτιών.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές υπάρχουν τουλάχιστον 4 τραυματίες, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν γίνει προσαγωγές μελών της ΛΑΕ.

Τι δήλωσε στο enikos.gr ο Στρατούλης

Για τα επεισόδια που σημειώθηκαν πριν από λίγο έξω από το συμβολαιογραφείο στα Εξάρχεια, μίλησε στο enikos.gr το στέλεχος της ΛΑΕ, Δημήτρης Στρατούλης.

Ο κ. Στρατούλης κατήγγειλε ότι κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα εκ των οποίων ο ένας ήταν φωτορεπόρτερ. Ανέφερε επίσης ότι έγιναν και πέντε προσαγωγές ατόμων που όλοι τους είναι στελέχη της ΛΑΕ. Ωστόσο αργότερα από την αστυνομία ανακοινώθηκε πως έγιναν τρεις προσαγωγές.

Υποστήριξε ότι δέχθηκαν άγρια επίθεση από τις δυνάμεις των ΜΑΤ, στην προσπάθεια τους να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να μπουν στο συμβολαιογραφείο, ενώ επισήμανε ότι «η συγκέντρωση των μελών της ΛΑΕ μεταφέρεται στη ΓΑΔΑ επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας» με αίτημα την απελευθέρωση των προσαχθέντων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ