Η ανιψιά του Στεφανάκου στον ANT1: Ο θείος μου είχε φίλους αλλά και εχθρούς – Τους υποπτευόμαστε όλους και κανέναν – ΒΙΝΤΕΟ

Στο αποκλειστικό βίντεο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου ο Βασίλης Στεφανάκος απαγγέλει ποίημα του Κώστα Βάρναλη από το βιβλίο που του έκαναν δώρο οι συγγενείς του για την ονομαστική του εορτή. Σε ένα άλλο στιγμιότυπο απαθανατίζεται πρόσφατα να διασκεδάζει με φίλους.

Η ανιψιά του μίλησε αποκλειστικά στον ANT1 και αποκάλυψε πως ο Στεφανάκος έδειχνε ανήσυχος το τελευταίο διάστημα σαν να περίμενε κάτι.

Οπως χαρακτηριστικά είπε “ο θείος μου σίγουρα είχε πάρα πολλούς φίλους αλλά και πολλούς εχθρούς ταυτόχρονα. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω ποιος είχε το θάρρος και το θράσος να κάνει κάτι τέτοιο. Από εκεί και πέρα τους υποπτευόμαστε όλους και κανέναν.

Δεν γνωρίζω πως ο θείος μου τόλμησε να βγει μόνος του έξω (το βράδυ που τον δολοφόνησαν). Κάτι περίμενε, τον ανησυχούσε, σαν να ήξερε τι θα συμβεί και εκείνη τη φορά βγήκε μόνος του έξω” είπε τέλος.

Ένας φίλος και συνεργάτης του Στεφανάκου δήλωσε επίσης στον ANT1 ότι “έδειχνε ότι είχε μια ανησυχία”.

Για τον Στεφανάκο μίλησε και ο Χριστόφορος Γιαννακόπουλος, Διευθυντής των φυλακών Κορυδαλλού και τον χαρακτήρισε ως ένα άνθρωπο που δεν έβαζε νερό στο κρασί του.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες προσπαθώντας να ξεδιαλύνουν το θολό τοπίο και να φτάσουν στους εκτελεστές του Στεφανάκου και τους ηθικούς αυτουργούς που κρύβονται πίσω από το “συμβόλαιο θανάτου”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ