Όσο βαρούν τα σίδερα – Η μάνα και ο πατέρας της νύφης του αιματοβαμμένου τροχαίου της Κρήτης – ΦΩΤΟ

Μετά την Μαρία και τον Χρήστο, το δεύτερο ζευγάρι της τραγωδίας του φριχτού τροχαίου της Κρήτης είναι οι γονείς της νύφης. Η μάνα της είναι στο χώμα και ο πατέρας της χαροπαλεύει στο νοσοκομείο.

Είναι να χάνεις το μυαλό σου από το τυφλό παιχνίδι της μοίρας. Η 40χρονη Δέσποινα Παναγιωτάκη και ο άντρας της, Νίκος Κωστίδης ταξίδεψαν από την Τήλο για την Κρήτη.

Η χαρά τους μεγάλη. Η κόρη τους Μαρία, ερωτευμένη με τον καλό της τον Χρήστο, είχε αποφασίσει να ανοίξει τις φτερούγες της και να κάνει τη δική της οικογένεια. Το ταξίδι είχε σκοπό την γνωριμία των δύο οικογενειών. Από αυτή τη χαρά φυσικά δεν ήταν δυνατόν να λείπει η 15χρονη αδελφή της Μαρίας.

Οι οικογένειες αντάμωσαν, η χαρά μεγάλη. Κανείς δεν φανταζόταν πως από τα κουφέτα του αρραβώνα θα φτάναμε στα κόλλυβα και στις κηδείες. Μια εκδρομή στα Χανιά ήταν εκείνη που κατέληξε σε εφιάλτη. Ακόμη και ο Λόρκα με τον…ματωμένο γάμο του, θα λύγιζε!

Στο τροχαίο το αρραβωνιασμένο ζευγάρι πέθανε ακαριαία. Λίγο αργότερα ξεψύχησε η μητέρα της νύφης που καθόταν στο πίσω κάθισμα. Ο σύζυγός της Νίκος Κωστίδης, χαροπαλεύει στο νοσοκομείο , η 15χρονη κόρη του η οποία τραυματίστηκε πιο ελαφρά νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ με τους ψυχολόγους να έχουν πέσει από πάνω της για να καταφέρει το παιδί να συνέλθει από το τραγικό χτύπημα της μοίρας.

Συντετριμμένη η Δήμαρχος Τήλου

Συγκλονισμένη εμφανίζεται στο neakriti.gr η Δήμαρχος της Τήλου της κυρίας Μαρίας Καμμά που ήξερε πολύ καλά την οικογένεια της άτυχης Μαίρης , μην μπορώντας ακόμη να συνειδητοποιήσει ότι από την μία στιγμή στην άλλη, ξεκληρίστηκαν τα μέλη της με τον πατέρα να δίνει μάχη για την ζωή του και την 15χρονη κόρη , που επέζησε , να προσπαθεί πλέον με την κατάλληλη ψυχολογική υποστήριξη να επουλώσει τραύματα αλλά και εσωτερικές πληγές που δύσκολα βέβαια θα θεραπευτούν.

«Ήταν μια οικογένεια αγαπητή στο νησί της Τήλου , ο Νίκος Κωστίδης μαζί με τη γυναίκα του, τη Δέσποινα και τις κόρες τους , τη Μαίρη και την Χριστίνα ζούσαν ήρεμα στο νησί εδώ και πολλά χρόνια . Αυτοδημιούργητοι και οι δύο, βιοπαλαιστές είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στο νησί μας», αναφέρει η Δήμαρχος και προσθέτει . «Η οικογένεια συμμετείχε και στα κοινά και όλο το νησί είναι συντετριμμένο, είναι τραγικό αυτό που συνέβη και είναι και για μένα δύσκολο να πιστέψω ότι δεν θα ξαναδώ το χαμόγελο της Δέσποινας και της κόρη της».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ