Εικόνες – σοκ από το δημαρχείο Ελευσίνας – Κηλίδες αίματος στους διαδρόμους – ΦΩΤΟ

Ανατριχίλα προκαλούν οι εικόνες από το δημαρχείο της Ελευσίνας, όπου ο δήμαρχος Γιώργος Τσουκαλάς δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από συμβασιούχο.Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το thriassio.gr, ο δράστης ζητούσε επίμονα από το πρωί να συναντήσει τον δήμαρχο στο ιδιαίτερο γραφείο του. Μόλις η συνάντηση έγινε και βρέθηκαν μόνοι τον μαχαίρωσε δύο φορές στον μηρό και έφυγε ατάραχος απο το δημαρχείο. Αργότερα, συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ σε καφετέρια της πόλης.Το κίνητρο της επίθεσης του 35χρονου συμβασιούχου κατά του δημάρχου Ελευσίνας, Γιώργου Τσουκαλά, τον οποίο μαχαίρωσε δύο φορές στον μηρό, μέσα στο γραφείο του, δεν έχει σχέση με τη λήξη της σύμβασής του με τον Δήμο Ελευσίνας, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Ο δράστης, που συνελήφθη λίγο μετά το περιστατικό, το οποίο συνέβη στις 12 το μεσημέρι, κρατείται στο Τμήμα Ασφαλείας Ελευσίνας. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 35χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευθεί παλαιότερα σε ψυχιατρική κλινική δημόσιου νοσοκομείου των βορείων προαστίων.

Όσον αφορά στον δήμαρχο Ελευσίνας, έχασε αρκετό αίμα όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, καθώς από το χτύπημα με το μαχαίρι προκλήθηκε ζημία σε μία μεγάλη αρτηρία. Διακομίστηκε αμέσως στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.Δείτε τις σοκαριστικές εικόνες:

Πηγή: thriassio.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ