Τρόμος στο κέντρο της Αχαγιάς: Τρία άτομα στο νοσοκομείο από επίθεση με κλαδευτήρι – ΒΙΝΤΕΟ

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα στο κέντρο της Αχαγιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό συνέβη στην πλατεία Δημοκρατίας μεταξύ ιδιοκτητών καταστήματος εστίασης και ενός ιδιώτη, κατοίκου της περιοχής.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο ιδιώτης φέρεται να επιτέθηκε με κλαδευτήρι στους τρεις επαγγελματίες τραυματίζοντας τους δύο ένας εκ των οποίων μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο και τη συνοδεία περιπολικού στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας.

Ωστόσο σύμφωνα με τους οικείους ο τραυματισμός του δεν φαίνεται να είναι σοβαρός. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία που έσπευσε αμέσως στο περιστατικό, προχώρησε σε δύο συλλήψεις.

Η αφορμή για το σοβαρό επεισόδιο φέρεται να είναι η σύσταση που έγινε από τους επαγγελματίες στον ιδιώτη καθώς έχει στην ιδιοκτησία του σκυλιά τα οποία – σύμφωνα με τους επαγγελματίες – ενοχλούν όσους επιλέγουν να καθίσουν στα τραπεζοκαθίσματα της πλατείας. Φαίνεται όμως ότι εδώ και χρόνια υπάρχει διαφωνία για τα τραπεζοκαθίσματα μεταξύ της επιχείρησης και του ιδιώτη.

Δείτε το βίντεο από το tempo24.news

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ