Μητροπολιτικό Κολλέγιο: Λαμπρές τελετές αποφοίτησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Την επιβράβευση των κόπων τους είδαν οι 700 απόφοιτοι του Μητροπολιτικού Κολλεγίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια δύο λαμπρών τελετών που φιλοξενήθηκαν στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο και το Βελλίδιο Συνεδριακό Κέντρο αντίστοιχα.

Υπό το συνεχές χειροκρότημα του κοινού, που αριθμούσε 3.500 άτομα, οι απόφοιτοι γιόρτασαν την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών τους, πετώντας -ως είθισται- τα καπέλα τους ψηλά. Οι ίδιοι έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται ικανοποιημένοι, καθώς είναι πλέον κάτοχοι πτυχίου ενός από τα συνολικά 25 διαφορετικά προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών δύο διακεκριμένων βρετανικών πανεπιστημίων, του University of East London και του Queen Margaret University.

Κεντρικός παρουσιαστής της εκδήλωσης στο ΟΑΚΑ ήταν ο εκδότης του Real Group Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος κήρυξε την έναρξη της τελετής, προσκαλώντας τους αποφοίτους και τους ακαδημαϊκούς να εισέλθουν στην αρένα του κατάμεστου Ολυμπιακού Ποδηλατοδρομίου εν μέσω ενός φαντασμαγορικού ποδηλατικού σόου.

Πρώτος απήθυνε χαιρετισμό ο Κωνσταντίνος Ροδόπουλος, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Μητροπολιτικού Κολλεγίου. Συγκινημένος συνεχάρη τους αποφοίτους και ευχαρίστησε τις οικογένειές τους τόσο για την εμπιστοσύνη τους προς το Μητροπολιτικό Κολλέγιο όσο και για τη στήριξή τους στην προσπάθεια που κατέβαλαν τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

Πατήστε εδώ για να δείτε το ρεπορτάζ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ