Ο άστεγος που έγινε viral βρήκε δουλειά – ΦΩΤΟ

Η συγκλονιστική ιστορία του κυρίου Παύλου που έκανε τον γύρο του διαδικτύου είχε αίσιο τέλος καθώς ο άνεργος και άστεγος άνδρας βρήκε επιτέλους δουλειά.

Την ιστορία του δημοσιοποίησε ο κειμενογράφος της “Καθημερινής” Στέφανος Ξενάκης, ο οποίος συνάντησε τον άνεργο άνδρα έξω από ένα σούπερ μάρκετ.

Όπως έγραψε ο κ. Ξενάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εντυπωσιάστηκε από την αξιοπρέπεια και την ευγένεια του κ. Παύλου και αποφάσισε να πιάσει κουβέντα μαζί του.

Του αποκάλυψε ότι στη ζωή του έχει κάνει πολλές δουλειές, από υπάλληλος γραφείου μέχρι εργάτης σε οικοδομή. Έμεινε άνεργος, χωρίς στέγη με αποτέλεσμα να διανυκτερεύει στο παλιό Αεροδρόμιο του Ελληνικού.Ο αρθρογράφος τράβηξε μια φωτογραφία του ανθρώπου αυτού, με την άδεια του, με την ελπίδα να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος και να βρεθεί στέγη και δουλειά.

Η αντίδραση του κόσμου ήταν συγκινητική. Η φωτογραφία έγινε viral και πολλοί άνθρωποι προσέφεραν στον κ. Παύλο δουλειά. Μάλιστα κάποιος αποφάσισε να τον φιλοξενήσει στο σπίτι του.

Σύμφωνα με τον κ. Ξενάκη, ανάμεσα στα μηνύματα που έλαβε ήταν αρκετά από άλλους άνεργους, οι οποίοι προσφέρθηκαν να μοιραστούν το υστέρημά τους για να βοηθήσουν.

“Ο παράδεισος είναι εδώ. Είναι ο άγνωστος που περιμένει μια καλημέρα, ο περιπτεράς που περιμένει ένα ευχαριστώ, το ζωάκι που περιμένει ένα χάδι, ακόμα και το άδειο πλαστικό μπουκάλι που περιμένει κάποιον να το βάλει ξανά σπίτι του, στον μπλε κάδο. Το να δίνεις είναι ευλογία. Το ζήσαμε όλοι χθες” σημείωσε ο κ. Ξενάκης σε νέα ανάρτησή του στο Facebook, όπου ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ