Σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο της νότιας Πελοποννήσου

Σοβαρά προβλήματα έχουν προκληθεί στο οδικό δίκτυο της Μεσσηνίας και της Λακωνίας, λόγω της θεομηνίας που έπληξε τους δύο νομούς.

Συγκεκριμένα, στη Μεσσηνία έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο 222ο χιλιόμετρο του αυτοκινητοδρόμου Αθηνών – Τριπόλεως – Καλαμάτας στο ύψος του Αγίου Φλώρου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Η κυκλοφορία των οχημάτων εκτρέπεται και διεξάγεται από την παλαιά εθνική οδό Τρίπολης – Καλαμάτας.

Παράλληλα η κυκλοφορία έχει διακοπεί στο 1ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ασπροχώματος – Πύλου, στο 5ο χιλιόμετρο του δρόμου Ασπροχώματος – Πύλου στην είσοδο της Μεσσήνης, στην γέφυρα του Παμίσου ποταμού και στο δρόμο Αγίου Νικολάου – Τραχήλας στην μεσσηνιακή Μάνη. Στο νομό Λακωνίας υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας από το 19ο έως το 21,5ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Τάραψας – Μονεμβασιάς, στην περιοχή της Σκάλας, από τη γέφυρα του ποταμού Ευρώτα μέχρι το Βλαχιώτη και σε όλους τους παρακείμενους επαρχιακούς και δημοτικούς δρόμους.

Έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο 13ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Σκάλας – Γερακίου, από το 1ο έως το 1,3 χιλιόμετρο του δρόμου Απιδιά – Άγιος Δημήτριος Ζάρακος, από το 1ο έως το 4ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Βλαχιώτη – Γούβες, ενώ με μεγάλη δυσχέρεια διεξάγεται η κυκλοφορία από 43ο έως το 43,2 χιλιόμετρο του δρόμου Σπάρτης – Αγίου Δημητρίου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δείτε επίσης:

65 φωτογραφίες από τις καταστροφές – 4 νεκροί και μια αγνοούμενη

Εικόνες σοκ από τη Θεσσαλονίκη – Νερά “σκεπάζουν” λεωφορείο του ΟΑΣΘ – ΒΙΝΤΕΟ

Δεύτερο κύμα κακοκαιρίας το βράδυ – Ποιες περιοχές θα πληγούν

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ