Σοκαρισμένοι οι γείτονες από την τραγωδία στην Καλλιθέα – ΦΩΤΟ

Σοκαρισμένοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας στην οδό Μαντζαγριωτάκη 67 στην Καλλιθέα δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν ότι το μόλις τριών ετών αγοράκι έχασε τόσο άδικα τη ζωή του πέφτοντας από τον πέμπτο όροφο.

«Η μητέρα του σε κατάσταση σοκ προσπαθούσε να βρει το παιδί της όμως δεν μπορούσε. Μετά από λίγα λεπτά οι πυροσβέστες το εντόπισαν στον εσωτερικό φωταγωγό της πολυκατοικίας» δηλώνει με τρεμάμενη φωνή και δάκρυα στα μάτια μια από τους ενοίκους και συμπληρώνει «αμέσως το παιδί το πήραν οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ και το μετέφεραν στο “Παίδων”, όμως δεν άντεξε».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το αγοράκι ήταν στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας μαζί με την μητέρα του και την μικρότερη αδελφή του, όταν εντελώς ξαφνικά δεν ανταποκρινόταν στο κάλεσμα της νεαρής γυναίκας.

Η μητέρα του νόμιζε πως κρυβόταν μέσα στο σπίτι όμως όταν έψαξε δεν βρήκε τον τρίχρονο και από εκείνη τη στιγμή κατάλαβε πως κάτι κακό έχει συμβεί. Αμέσως άρχισε να κατεβαίνει τα σκαλιά και να ζητά τη βοήθεια των γειτόνων της για να βρει το παιδί της. Τελικά η πυροσβεστική εντόπισε τον τρίχρονο στο φωταγωγό, δυστυχώς νεκρό.

Διαβάστε επίσης.

Νεκρό το αγοράκι που έπεσε από τον 5ο όροφο

Τρίχρονο αγοράκι έπεσε από τον 5ο όροφο – ΤΩΡΑ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ