Επιτέθηκαν στον τροχονόμο και στη συνέχεια λήστεψαν έναν πολίτη

Τους υπεύθυνους της επίθεσης που δέχτηκε ο αστυνομικός της Τροχαίας νωρίς το πρωί στη συμβολή των οδών Σόλωνος και Μπενάκη αναζητούν οι Αρχές.

Παρά το γεγονός ότι μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν σημειωθεί 14 προσαγωγές δεν έχουν βρεθεί ακόμη οι δράστες. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές λίγο μετά τις 9 ο Τροχονόμος που ρύθμιζε την κυκλοφορία λόγω της διεξαγωγής του Μαραθωνίου στο κέντρο της Αθήνας έκανε νόημα σε οδηγούς μοτοσικλετών να φύγουν από το σημείο καθώς πλησίαζαν οι αθλητές.

Εκείνη τη στιγμή τρεις άντρες επιτεθήκαν αρχικά φραστικά στον αστυνομικό και ένας από αυτούς τον γρονθοκόπησε ενώ οι υπόλοιποι του άρπαξαν το πηλήκιο και τον ασύρματο. Με αστραπιαίες κινήσεις οι δράστες εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ ο αστυνομικός ενημέρωσε τους ανωτέρους του για το περιστατικό.

Λίγες ώρες αργότερα ένας άντρας κατήγγειλε στην ΕΛ.ΑΣ. πως έπεσε θύμα κλοπής στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων από άγνωστο άτομο που φορούσε καπέλο αστυνομικού και του απέσπασε 100 ευρώ. Οι αρχές εξετάζουν εάν το δύο περιστατικά συνδέονται.

Διαβάστε επίσης.

Άγνωστοι επιτέθηκαν σε τροχονόμο στη Σόλωνος

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ