Κεφίρ: Δείτε ένα από τα μυστικά της μακροζωίας

Το κεφίρ αποτελεί ένα δώρο της φύσης με πολλά οφέλη για τον ανθρώπινο οργανισμό. Προέρχεται από τις χώρες της Καυκάσου και της μέσης Ανατολής και η κατανάλωσή του συνδέεται με την μακροζωία.

Πρόκειται για ένα προϊόν γάλακτος, αγελαδινού, πρόβειου ή κατσικίσιου που έχει υποστεί ζύμωση μετά από την προσθήκη κόκκων κεφίρ για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα 18-24 ωρών. Οι κόκκοι μπορούν να προστεθούν και σε άλλα ροφήματα όπως το νερό και οι χυμοί φρούτων αλλά με διαφορετική θρεπτική αξία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο boro.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ