Απείλησαν κι άλλον αντιδήμαρχο στο Ηράκλειο

Απείλησαν κι άλλον αντιδήμαρχο στο Ηράκλειο

«Θα έχεις την τύχη του Ινιωτάκη αν δεν αλλάξεις μυαλά», ήταν η φράση η οποία μεταφέρθηκε σε έναν ακόμα αντιδήμαρχο του δήμου Ηρακλείου, μία εβδομάδα μετά τη δολοφονική απόπειρα κατά του Πέτρου Ινιωτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, κι άλλος αντιδήμαρχος δέχτηκε απειλές κατά της ζωής του και πως, όπως του μεταφέρθηκε, αν δεν προσέξει θα έχει την ίδια τύχη με το χτυπημένο αντιδήμαρχο.

Λίγες μέρες μετά την επίθεση ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από κάποιους δικούς του ανθρώπους που μετ΄ επιτάσεως του ζητούσαν να τους συναντήσει. Στο ραντεβού που ακολούθησε του μετέφεραν πως «πρόσεχε γιατί μου είπαν κάποιοι να σου πούμε πως θα έχεις την τύχη του Ινιωτάκη, αν δεν αλλάξεις μυαλά».

Μάλιστα του ζήτησαν να προσέχει που πηγαίνει και τι ώρες πάει και αν μπορεί καλό είναι να τροποποιήσει τα δρομολόγια που κάνει και τις σταθερές διαδρομές που ακολουθεί για να πηγαίνει στο γραφείο ή το σπίτι του.

Ο ίδιος θορυβήθηκε από την προειδοποίηση, κυρίως γιατί αυτοί που τη μετέφεραν είναι άτομα που εμπιστεύεται και ξέρει τη σοβαρότητα τους, αλλά δεν θέλησε να δώσει συνέχεια. « Ό,τι κι αν κάνουν, όσες προσπάθειες κι αν καταβάλουν να μας εκφοβίσουν, να ξέρουν καλά πως δεν… μασάμε», είπε ο ίδιος.

Πηγή: cretalive.gr

Διαβάστε επίσης:

Αντιδήμαρχος Ηρακλείου: Είχαν στόχο τη φυσική μου εξόντωση

ΒΙΝΤΕΟ-Ντοκουμέντο της επίθεσης στον Π. Ινιωτάκη

Δύσκολες ώρες για τον αντιδήμαρχο που έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης

Οι άγνωστοι που ξυλοκόπησαν τον αντιδήμαρχο Ηρακλείου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ