• ΒΙΝΤΕΟ-Στις φλόγες διαμέρισμα στην Ξάνθη

  10:18 πμ, Δευτέρα 10 Νοε 2014 10:18 πμ, Δευτέρα 10 Νοε 2014

  ΒΙΝΤΕΟ-Στις φλόγες διαμέρισμα στην Ξάνθη

  Παρανάλωμα του πυρός κόντεψε να γίνει το πρωί της Δευτέρας διαμέρισμα οικοδομής επί της οδού Εφέσου στην Ξάνθη, όταν άρπαξε φωτιά το πλυντήριο ρούχων.

  Λίγο μετά τις 9.00, ηλικιωμένη γυναίκα που βρίσκονταν μόνη μέσα στο διαμέρισμα, αντίκρισε πυκνούς μαύρους καπνούς να αναδύονται από το μπάνιο. Το πλυντήριο ρούχων που βρισκόταν στο εσωτερικό του δωματίου, είχε τυλιχθεί στις φλόγες, ενώ βρισκόταν σε χρήση, κάτι που από τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται να αποδίδεται σε πιθανό βραχυκύκλωμα.

  Αντιδρώντας άμεσα, η ένοικος κατέβασε το γενικό διακόπτη του ρεύματος, ενώ βγήκε έντρομη έξω από το διαμέρισμα, καλώντας σε βοήθεια και φωνάζοντας στους γείτονες πως το σπίτι της είχε πάρει φωτιά.

  Μέσα σε ελάχιστα λεπτά, το διαμέρισμα που βρίσκεται στον 1ο όροφο, πνίγηκε από τους μαύρους καπνούς, οι οποίοι έβγαιναν από τα παράθυρα, ενώ στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε άμεσα η πυροσβεστική υπηρεσία Ξάνθης με δύο επανδρωμένα οχήματα, καθώς και ένα ανακριτικό όχημα.

  Στο σημείο έσπευσε και η αστυνομία. Η πυροσβεστική υπηρεσία ανέλαβε την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, η οποία δεν προκάλεσε σοβαρές ζημιές μέσα στο σπίτι, μιας και δεν πρόλαβε να επεκταθεί. Ωστόσο, οι πυκνοί καπνοί ήταν αρκετοί, για να μαυρίσουν τους τοίχους του διαμερίσματος.

  Η ένοικος μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο. Σημειώνεται πως, λίγη ώρα πριν εκδηλωθεί η πυρκαγιά στο διαμέρισμα, βρίσκονταν και δύο μικρά παιδιά, τα οποία, στη συνέχεια, μεταφέρθηκαν στο σχολείο.

  Δείτε το βίντεο:

  Πηγή: thrakitoday.com

  Πηγή βίντεο: ThrakiToday Xanthi

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα