Σλούκας: Η ευθύνη ανήκει 100% στους παίκτες

Σλούκας: Η ευθύνη ανήκει 100% στους παίκτες

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ανέλαβαν 100% την ευθύνη για την ήττα από τον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος σημείωσε ακόμα πως η χρονιά ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

«Η άποψη της ομάδας ήταν να μην έρθει κανείς εδώ γιατί ήταν η χειρότερη ήττα απόψε», δήλωσε αρχικά ο γκαρντ των «ερυθρόλευκων» και τόνισε: «Θεωρητικά είχαμε το πλεονέκτημα, λόγω των τραυματισμών του Παναθηναϊκού. Η ομάδα και το τεχνικό επιτελείο έκαναν άψογη δουλειά και αναλαμβάνουμε εγώ και οι συμπαίκτες 100% την ευθύνη για την ήττα. Είχαμε φάουλ να δώσουμε μετά την βολή την δική μου, οι προπονητές ωρύονταν να γίνει φάουλ, δεν το κάναμε, δεχθήκαμε το καλάθι από τον Μπατίστα και η χρονιά ξεκινά με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Αναλαμβάνουμε 100% της ευθύνης οι παίκτες. Από εδώ και πέρα να κοιτάξουμε τους δύο επόμενους στόχους».

Σε ερώτηση για την αντίδραση του σε κάποιο σημείο του ματς, ο Σλούκας απάντησε: «Εγώ εκνευρίστηκα γιατί τρώγαμε το ένα καλάθι μετά τον άλλο και έβλεπα τι θα ερχόταν. Παιχνίδι είναι, έχουμε 300 σφυγμούς λογικό είναι να έχουμε κάποιες αντιδράσεις έντονες. Αυτό που κρατάμε είναι ότι αναλαμβάνουμε 100% την ευθύνη οι παίκτες και δεν πρέπει να κράξουμε προπονητές και την ομάδα. Για 38’ η ομάδα έχει παίξει πολύ ωραίο μπάσκετ, και στα τελευταία 2’ έπεσαν πλερέζες χωρίς λόγο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ