ΒΙΝΤΕΟ-Ψινάκης: Θα τους βγάλω το λάδι

ΒΙΝΤΕΟ-Ψινάκης: Θα τους βγάλω το λάδι

“Δεν έχω κανένα πολιτικό κόστος για δεν με ενδιαφέρει να γίνω ούτε υπουργός ούτε βουλευτής ούτε πρωθυπουργός ούτε τίποτα, οπότε το σύστημα δεν μπορεί να με έχει  σήκω-σήκω κάστε-κάτσε”, τόνισε ο νέος δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης κατά την ορκωμοσία του, δηλώνοντας ότι παρότι βγήκε δήμαρχος εξακολουθεί να είναι μάνατζερ.

“Δεν θέλω διχόνοια και μιζέρια, θέλω να είναι όλοι ενωμένοι και να πιστέψουν ότι βάλαμε, εγώ και οι συνεργάτες μου, τις βάσεις για τα επόμενα πέντε χρόνια. Έχω απαγορεύσει στον εαυτό μου να λέει ‘θα’ γιατί πιστεύω πως μόνο οι πράξεις μιλάνε. Δευτέρα λοιπόν, 1η  Σεπτέμβρη πιάνουμε δουλειά”, σημείωσε και ζήτησε προκαταβολικά…συγγνώμη: “Θέλω να ζητήσω προκαταβολικά συγγνώμη από τους ανθρώπους που θα συνεργαστώ για από Δευτέρα θα τους βγάλω το λάδι στη δουλειά”. 

Μιλώντας για τους πολιτικούς του αντιπάλους ο κ. Ψινάκης είπε: “Ό,τι λέω εγώ το εννοώ και ισχύει για πάντα. Εγώ δεν τα γυρνάω τα μπιφτέκια. Ό,τι πω, είναι αυτό για πάντα. Προεκλογικά τους είπα ότι δεν είμαστε αντίπαλοι. Τώρα που βγήκα και θα είμαι δήμαρχος για πέντε χρόνια, γουστάρουν – δεν γουστάρουν, εξακολουθώ να λέω το ίδιο”.

 

Δείτε το βίντεο από το STAR

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ